Haberler

Akçakoca MHP Belediye Meclisinden Basın Açıklaması

Akçakoca MHP Belediye Meclis Üyeleri, ilçeler arası otobüslerin sapak mevki terminale taşınmasına ilişkin vatandaşlardan gelen rahatsızlığı basın açıklamasıyla dile getirdiler.

Akçakoca MHP Belediye Meclis Üyeleri, ilçeler arası otobüslerin sapak mevki terminale taşınmasına ilişkin vatandaşlardan gelen rahatsızlığı basın açıklamasıyla dile getirdiler.

MHP Belediye Meclis üyeleri gurubu adına konuşan Veteriner Yüksel Yılmaz yaptığı basın açıklamasında "Akçakoca Belediyesi MHP meclis grubu olarak, çok değerli Akçakoca kamuoyuna, meseleye dönük olarak en doğru bilgileri vermek üzere, bu basın açıklamasını yapmayı bir zorunluluk olarak gördük. Akçakoca halkı şunu iyi bilmelidir ki, ilçeler arası (Düzce-Alaplı-Ereğli-Karasu) yolcu minibüslerinin, terminale taşınması kararının altında, MHP'li meclis üyelerinin hiçbir desteği yoktur. Alınan bu karar, önceki dönem belediye meclisinin, ilçe ve il trafik komisyonuyla birlikte aldığı karardır. Yeni dönemde, bizim de içinde yer aldığımız 6 aylık belediye meclisinde, bu konu hiçbir şekilde tartışılmadığı gibi, minibüslerin terminale taşınması noktasında, herhangi bir görüş ve önerimize başvurulma ihtiyacı dahi hissedilmemiştir. Kamuoyuna yansıtılanın aksine, MHP grubu olarak yerel seçim beyannamemizde yer verdiğimiz gibi, ilçeler arası minibüslerin Değirmenağzı mevkinden kalkarak, şehir içinde belirlenmiş noktalardan yolcuların alınarak seyrine devam etmesini önermiş ve 25 bin nüfuslu Akçakoca'nın lehine olan bu uygulamayı, temel seçim vaatlerimizden biri olarak her platformda anlatmıştık. Bizim seçim vaadimiz, Akçakoca halkının zamanının ve parasının fazladan heba edilmesini önlemeye yönelik bir vaatti. Bugün itibariyle de, seçimlerde söz verdiğimiz bu vaadimizin tamamen arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Karasu Alaplı Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title