Haberler

Akçakoca'da Hayır Çarşısı Açıldı

Akçakoca Osmaniye Öğrenci Yurdu inşaatına yardım maksadıyla, Merkez Cami karşısında düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Osmaniye Mahallesi Talebe Yurdu Müdürü Faruk Arslan ve Hafızlık Kız Kuran Kursu İnşaat sorumlusu Hüseyin Aktürk'ün yürütücüsü olduğu kermeste, yiyecek ve giyim eşyaları satışa sunulurken satışlardan elde edilecek gelirlerin yurt inşaatının tamamlanmasında kullanılacağı ifade edildi.

Arslan, "Yurtta kalan öğrencilerimizin velileri ve yardım gönüllülerimizin el emeği göz nuru işlemelerini sergiliyoruz. Kermese katılan hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve yardımlarıyla maddi olanak elde ederken, yurtta kalan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamaya ve altın nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Kermese katılım çok güzel. Hayırsever vatandaşlarımız kermesimizi ziyaret ederek, katkıda bulunmaktalar. Hepsine minnettarız, hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Hafızlık Kız Kuran Kursu İnşaat sorumlusu Hüseyin Aktürk ise, "28 Ocak'ta temeli atılan ve üçüncü kata kadar çıkan inşaatımızın tamamlanma çalışmaları devam etmektedir. Kız Kuran Kursu'muzun yerini, ismini veremeyeceğimiz bir hayırsever vatandaşımız bağışladı. Aynı hayırsever vatandaş, yer bağışının yanı sıra inşaat demirini de bağışladı. Buraya kadar, tamamen hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla geldik. İnşaatımız 310 metrekare taban alanlı ve binayı 4 katlı olarak yapıyoruz. Yurdumuzda toplam 60 öğrenci kalacak. Ayrıca, yurtta 3-6 yaş grubuna kreş hizmeti de vereceğiz. Amacımız, iyi bir nesil yetiştirmek ve evlatlarımızı kötü alışkanlıklara yönelmelerinden kurtarmaktır" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Arslan Osmaniye Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title