Haberler

Akçakoca'da Gerçeği Aratmayan Yangın Tatbikatı

Güncelleme:

Sivil Savunma Haftası kapsamında, Akçakoca İtfaiye Müdürlüğü, Akçakoca Endüstri Meslek Lisesinde yangın ve deprem tatbikatı yaptı.

Sivil Savunma Haftası kapsamında, Akçakoca İtfaiye Müdürlüğü tarafından Akçakoca Endüstri Meslek Lisesi'nde yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat, gerçeğini aratmazken, tatbikat sırasında aksiyon dolu dakikalar yaşandı.

Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan 300 öğrencinin doğal bir parçası olduğu yangın ve deprem tatbikatı, üst katlarda mahsur kalan öğrencilerin nefes kesen kurtarma operasyonuyla başladı. Farklı noktalarda meydana gelen küçük ve büyük çaplı yangınların da başarıyla söndürüldüğü tatbikat sırasında, öğrenciler arasında heyecanlı anların yaşandığı görüldü. Tatbikatla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Akçakoca İtfaiye Müdür Vekili Ali Uzunoğlu, bu tür tatbikatların farklı zamanlarda tüm okullarda uygulanacağını belirterek, bu tatbikatların okul idarecileri ve öğrenciler açısından çok verimli olduğunu sözlerine ekleyerek, özellikle öğrencilerimizin yangın ve deprem konularında duyarlılık ve bilgi edinmelerini sağladığını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title