Haberler

Akçakoca'da Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki göstermek için yurt genelinde sürdürülen demokrasi nöbetlerine Akçakoca Cumhuriyet meydanında toplanan yüzlerce kişi destek veriyor.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepki göstermek için yurt genelinde sürdürülen demokrasi nöbetlerine Akçakoca Cumhuriyet meydanında toplanan yüzlerce kişi destek veriyor.

Akçakoca halkı, FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin ardından başlattıkları demokrasi nöbetlerini sürdürüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de nöbetlere katılarak, ilçe halkına destek vermeye devam ediyor. Akçakoca halkına sağduyusu ve demokrasiye olan inanca sahip çıkmalarından dolayı teşekkür eden Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Hemşerilerimiz hep bir ağızdan 'Söz de karar da milletindir' demiştir. Yüzlerce insanımızla beraber tuttuğumuz demokrasi nöbeti, aziz hemşehrilerimizin yoğun ve olgun teveccühleri ile devam etmektedir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Akçakoca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title