Haberler

Akçakalespor'a Destek Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Toplantıya, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkan Vekili Reşit Demir, Akçakalespor Kulübü Başkanı Bozan Yavuz, Akçakalespor Yönetimi ve basın mensupları katıldı.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Toplantıda konuşan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, "Akçakalespor kulübü hepimizin. Biz kaymakamlık olarak imkanlar dahilin de gençlerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Ben buradan ilçemizde bulunan başta iş adamları olmak üzere tüm ilçe halkımız bu takıma destek olmalıdır diyorum. Sadece maddi bakımdan değil manevi olarak da birlik içerisinde bulunmamız lazım. Akçakalespor kendini ispatlamış bir kulüp, Şanlıurfa'mızı en güzel şekilde temsil etmiş olup, Türkiye genelinde iyi bir seviyeye ulaşmıştır. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Umarım bu başarıları devam eder. Kaymakamlık olarak Akçakalespor kulübünün ve gençlerimizin her zaman yanında duracağız. Ben Akçakalespor'a destek amaçlı toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Akçakale Eyüp Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title