Haberler

Akçakale Gümrük Kapısı İnsani Yardımlara Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün konuşması- Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik'in konuşması- Akçakale Devlet Hastanesi açılışı- Akçakale Gümrük Kapısından detay Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Akçakale Gümrük Kapısının, dernekler üzerinden insani yardımlar için açıldığını bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün konuşması- Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik'in konuşması- Akçakale Devlet Hastanesi açılışı- Akçakale Gümrük Kapısından detay Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Akçakale Gümrük Kapısının, dernekler üzerinden insani yardımlar için açıldığını bildirildi. Küçük, 100 Yataklı Akçakale Devlet Hastanesinin açılışında yaptığı konuşmada, Akçakale'ye önemli bir hizmeti daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bugünden itibaren Tel Abyad üzerinden Suriye'ye insani yardımların geçişinde bir engel olmadığını duyuran Küçük, şunları söyledi: "Suriye'den Türkiye'ye gelen Suriyelilirin büyük yükünü çeken yerlerden birisi de Akçakale ilçemiz. Akçakale halkı bu misafirperverliğini hakkıyla yerine getirdi. Akçakale Gümrük Kapımız insani dernekler üzerinden bugünden itibaren insani yardımlar için açıldı. Karşıya insani yardım göndereceğiz. Bunun manası şu; Bu çerçevede bir ticaret olacak ama önümüzdeki zaman diliminde bu uygulamaya bakarak Akçakale'nin büyük bir isteği olan tamamen ticarete açılması hususu da gerçekleşecek diye tahmin ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title