Haberler

Akçakale Ekibi Urfa'yı Temsil Edecek

Güncelleme:

Akçakalespor U 19 takımı katıldığı turnuvada birinci olarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan bölgeler arası turnuvada ili temsil edecek.

Şampiyon olan Akçakale U19 takım oyuncuları, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Fırat kendisini ziyaret eden şampiyon takım ve yöneticilerini kabul ederek gençlere spor ayakkabı hediye etti. Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Kaymakamlığı makam odasında düzenlenen ödül törenine Akçakalespor başkanı Bozan Yavuz Akçakalespor U19 Takımı Antrenörü Ahmet Yıldık ve sporcular katıldı.

Akçakalespor U19 Takımı Antrenörü Ahmet Yıldık, "U 19 takımımız Şanlıurfa genelinde oynan bütün maçları kazanarak birinci oldu. Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa'yı biz temsil edeceğiz. Mayıs ayında yapılacak olan şampiyonada kısmetse Akçakale'mizi Urfa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımızın başarısında büyük emekleri olan sayın kaymakamımıza çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaymakam Fırat ise "Benim için bugün çok özel bir gündür. Akçakale'de gençlerimizin futbola olan aşklarını çok iyi biliyoruz. 3 takımımız final oynadı. U 19 takımımız Urfa şampiyonu oldu. Urfa'mızı Türkiye şampiyonasında temsil edecek. A takımımız ve U 16 takımlarımız ikinci oldular. Bu da müthiş bir başarıdır. Yaz spor kurslarında geçen yıl 800 rakamına ulaştık, bu da çok önemli bir rakamdır. Bu sene inşallah bini aşmayı hedefliyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hiçbir karşılık beklemeden bu gençlerle beraber olan değerli Akçakaleli kardeşlerime de ayrıca teşekkür ederim" dedi. Kaymakam Fırat daha sonra sporculara hediyelerini verdi hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Eyüp Fırat Akçakale Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title