Haberler

Akçakale'deki 19 Stk'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren 19 sivil toplum kuruluşu, ortak bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını duyurdu.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren 19 sivil toplum kuruluşu, ortak bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını duyurdu.

Sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan ortak açıklamada, ülke meselelerinin milletin arzusu istikametinde çözülmesi gerektiği ifade edildi. Açıklamada, Milli iradenin gücüne yürekten inanıyor, ülkenin her meselesinin milletin arzusu istikametinde meşrutiyet dairesinde çözümünü savunuyoruz. Ümmetin umudu, mazlumun sesi, zalimin zulmüne karşı dik duran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine sahip olmak her ülkeye ve her millete nasip olmaz. Son günlerde ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü, FETÖ, DHKP-C, PKK, DEAŞ, dolar kuru, faiz lobisi, iç ve dış şer odakların saldırıları karşısında milletiyle beraber mücadele eden Cumhurbaşkanımızın "Bu yolda yalnız olduğumu biliyorum" sözüne istinaden, biz de Akçakale'de faaliyet gösteren 20'ye yakın STK olarak diyoruz ki, Cumhurbaşkanım, hak davan davamızdır, savaşın savaşımızdır" denildi.

"STK'lar olarak yanındayız"

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki STK'ların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğu belirtilen açıklamada, "Dün 15 Temmuz'da olduğu gibi, bugün ve yarın da seninleyiz, yanındayız. Asla yalnız değilsin. Beraber yürüdük bu yollarda, gerekirse beraber ölürüz bu yollarda. Akçakale'de faaliyet gösteren 20'ye yakın STK'nın şahsi, siyasi ve dünyalık hiç bir kaygı ve menfaati olmadan, bizler burada sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu, gelecekte de destekçisi ve duacısı olduğumuzu kamuoyu önünde saygıyla ilan ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title