Haberler

Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Akçakale Kaymakam Eyüp Fırat'ın başkanlığında cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ilçe güvenliği için seçim güvenliği adı altında toplantı yapıldı.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; toplantıya; Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yılmaz ile siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla cumhurbaşkanlığı seçim güvenlik toplantısı düzenlendi. Kaymakam Eyüp Fırat, gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını vurguladı.

Kaymakam Fırat, "Sizlerin de malumunuz, cumhurbaşkanlığı seçimlerine beş gün kaldı. Biz siyasi parti yetkilileriyle istişare toplantısı yapıyoruz. İnşallah Akçakale'de huzur içerisinde seçim geçmesini ümit ediyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdulhakim Ayhan Mahmut Çetin Eyüp Fırat Akçakale Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title