Haberler

Akçakale'de Sanayi Esnafı Sorunlarını Dile Getirdi

Güncelleme:

Akçakale'deki sanayi esnafıyla bir araya gelen Kaymakam Fırat, esnafın sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve sanayi esnafının toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Askerlik Şubesi Başkanı Ahmet Dumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale Devlet Hastanesi Baştabibi Yılmaz Gerger, Mal Müdiresi Nuray Yeğin, Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay ve çok sayıda sanayi esnafı katılım gösterdi.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale'de esnaf gezilerine fırsat buldukça devam edeceğini belirten Kaymakam Fırat, ilçedeki esnafın ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, ilçenin gelişmesi ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması için bu tür ziyaretlerin gerekli olduğunu belirtti.
Esnaf toplantılarını organize eden Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay, "Biz esnafımızın sorunlarını yetkililere ulaştırma noktasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Esnafımızın neferi olmak için odamızın tüm imkan ve kaynaklarını halkımıza seferber ediyoruz. Sorunları ve çözüm önerilerini bu tür toplantılarda dile getiriyoruz. Toplantımıza katılan yetkili arkadaşlarımız da bu konuda büyük duyarlılık göstererek, esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyorlar. Ben başta sayın kaymakamımıza ve tüm daire amirlerimize esnafımız olmak üzere, bu toplantımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

'ESNAF İLÇENİN KALBİDİR'

Kaymakam Fırat, da "Önceleri Akçakale Kaymakamlığımızın yaptığı küçük toplantılar düzenliyorduk. Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımız sağ olsun daha profesyonel bir şekilde toplantı düzenlemeye başladı. Daha fazla esnaf ile bir araya gelmeye başladık. Her zaman söylüyorum ilçenin nabzını esnafın tutuğuna inanıyorum. İlçede bir şeyler yapılacaksa, ilçede bir değerlendirme yapılacaksa esnafın gösterdiği yol çerçevesinde yapılmasını arzu ettik. Çünkü esnaf bir ilçenin atan kalbidir. İlçede neler oluyor, neler bitiyor, ne tip sıkıntılar var ve neler yapılması gerekiyor bu da esnafın gözüyle bir idareci görürse sorunları çok daha hızlı çözüme ulaşır. Ben katılımdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaymakam Fırat, sanayi esnafının sorunlarını acil çözülmesi gereken sorunların talimatını verdi. Acil olmayan sorunları da tek tek not aldı. Yapılan esnaf toplantısı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mahmut Çetin Eyüp Fırat Akçakale Ömer Ay Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title