Haberler

Akçakale'de 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya 2 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Akçakale'nin Yalınlı Mahallesi'nde birbirine akraba olan Çıtırık Ailesi fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle geçen pazartesi günü çıkan silahlı kavgada Ebubekir Çıtırık öldü, 4 kişi de yaralandı.

Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, kavgaya karıştığını saptadığı F.Ç. ve A.Ç.'yi, 2 kalaşinkof tüfekle yakaladı. Gözaltına alınan ve sorgulaması tamamlanan 2 şüpheli, bugün jandarmaya ait zırhlı araçla Akçakale Adliyesi'ne getirildi. Şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında askerler çevrede yoğun önlem aldı.

Öte yandan olayla ilgili firari durumdaki 3 şüphelinin ise arandığı kaydedildi.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title