Haberler

Akçakale Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Akçakale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan başkanlığında düzenlenen toplantı ile gerçekleşti.

Akçakale Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen birleşimin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan; Mübarek Ramazan ayının Akçakale'mize, Urfa'mıza, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak açtı.

Meclisinin bu ayki ana gündem maddesi keçili mahallesi 1/1000 lik imar plan tadilatıydı. Toplantıda imar planı tadilatı görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

15 belediye meclis üyesinin imzası ile Sigara ve alkolle mücadele, Engelsiz hayat ve tarım komisyonu kurularak komisyon üyeleri seçildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: "Öncelikle tüm İslam âleminin ramazan ayını kutluyorum. Ramazan bu yıl bizlere ülkemize özelikle İslam dünyasına birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik getirsin. Haziran ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik. İmarla ilgili keçili mahallesi imar planında tadilat yapılacak. Bazı komisyonlara üyeler seçtik. Komisyonlara seçilen tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımı kutluyor ve onlara başarılar diliyorum. 'Akçakale İçin En İyisi' sloganıyla durmadan yılmadan çalışmalarımıza Ramazan ayı içerisin dede devam edeceğiz." Dedi.

Son olarak Akçakale Belediyesinin Akçakale spor'a yaptığı yardımlar ve ilçede devam eden ilaçlama çalışmaları hakkında meclis üyelerine kısa bir brifing verilerek Haziran ayı meclis toplantısı sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulhakim Ayhan Akçakale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title