Haberler

Akçadağ Karadağ'da Yangın Çıktı

Malatya’nın Akçadağ ilçesi Kozluca mahallesi yamaçlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Kozluca mahallesi yamaçlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında, 2 hektarlık alan zarar gördü.

Karadağ yamacındaki ormanlık alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri arazinin engebeli ve yangının dere kenarında olması sebebiyle yangına müdahale de güçlük çekti.

Bunun üzerine itfaiye erleri ellerine aldıkları kazma ve küreklerle yaya olarak yangın yerine yürüyerek yangın müdahale etti. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılırken bu sırada bazı vatandaşlar, bahçelerine düşen kıvılcımları kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Söndürme çalışmalarına bölgede yaşayan vatandaşlarında katıldığı yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozluca Karadağ Malatya Akçadağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title