Haberler

Akçaabat'ta "Akaryakıt Ödüllü" Kan Bağışı Kampanyası

Akçaabat ilçesinde, iş adamı Yaşar Erbaşaran, sivil toplum örgütlerinin desteğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasında, her bir ünite kan bağışlayana 50 liralık akaryakıt vereceğini vadetti.

Kızılay Kan Merkezinin Akçaabat ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Atatürk Parkı'nda düzenlediği kampanyada, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri kan verdi. Kan bağışı için Akçaabatlılar uzun kuyruklar oluşturdu.

"Babamın ölüm yıl dönümü dolayısıyla yapıyoruz"

Trabzonlu iş adamı Yaşar Erbaşaran da bağışlanan her bir ünite kan için 50 lira tutarında akaryakıt vereceğini vadederek kampanyaya katkıda bulundu.

Erbaşaran, 2 gün boyunca devam edecek kampanyaya destek için böyle bir uygulama yaptığını belirtti.

Benzer bir kampanyaya daha önce de aynı şekilde destek verdiğini ve büyük ilgi gördüğünü anlatan Erbaşaran, şunları söyledi:

"Babamın ölüm yıl dönümü dolayısıyla her yıl böyle kampanya düzenliyoruz. Kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla her bir ünite kan bağışında bulunana 50 liralık akaryakıt vereceğiz. Daha önce de böyle kampanya düzenlemiş ve bir günde 361 ünite kan bağışında bulunmuştuk. Şimdi burada hedefimiz bu rakamı çok daha yukarılara çıkartmaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz."

Milletvekili Cura da Akçaabat'ta çok önemli ve anlamlı bir faaliyet gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Burada gerçekleştirilen kampanya ile Kızılayımızın en önemli görevlerinden birisi olan kan ihtiyacına önemli bir destek verileceğini düşünüyorum. Kampanyaya destek olan tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna işaret ederek, "Kan bağışını yeni nesillere, gençlerimize ve halkımıza aşılamak gerekiyor. 18-65 yaş arasındaki her vatandaşımız kan bağışında bulunabilir. Kan vermekle kimse birşey kaybetmez ama alanlar çok şey kazanır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Şefik Türkmen Akçaabat AK Parti Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title