Haberler

Akbük Stadyumundaki Eksiklikler Tespit Edildi

Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya ve Hasan Yavuz’un talebi üzerine Akbük’e gelen Aydın İl Gençlik Spor Müdürlüğü komisyonu, Stadyumla ilgili tüm eksiklikleri tespit etti.

Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya ve Hasan Yavuz'un talebi üzerine Akbük'e gelen Aydın İl Gençlik Spor Müdürlüğü komisyonu, Stadyumla ilgili tüm eksiklikleri tespit etti.

Akbük'te yaklaşık 350 bin TL'ye mal olan Akbük Stadyum'un bitmesine rağmen hala eksikliklerini tamamlanmaması üzerine Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya ve Hasan Yavuz'un talebi üzerine statta incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili, Aydın İl Genel Meclisine dilekçeyle başvuran İl Genel meclis üyesi M. Cahit Kaya, gece antrenmanları için Işık sisteminin yeterli olmadığından bahisle konunun çözümü için talepte bulunmuştu. Bu vesileyle beldeye gelen Aydın İl Gençlik müdürlüğü komisyonu, beraberlerinde il genel meclis üyesi ile birlikte stadyum'u gezerek incelemelerde bulundu.

Statla ilgili olarak yürüyüş yolu döşemelerinin yapılmaması, tribün koltuklarının kırık olmasıve gece aydınlatılmasının yeterli olmaması gibi hususlar yetkililere iletilirken Görülen eksiklikleri yerinde tespit eden komisyon üyeleri, konuyla ilgili detaylı bir tutanak hazırlayacaklarını belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Aydın Akbük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title