Haberler

Akbarkod Texbridge Fuarına Katılıyor

Akbarkod 9-11 Ekim tarihlerinde yapılacak olan "Texbridge- İstanbul Kumaş ve Aksesuarları Fuarı"na katılıyor.

Akbarkod 9-11 Ekim tarihlerinde yapılacak olan "Texbridge- İstanbul Kumaş ve Aksesuarları Fuarı"na katılıyor.

Akbarkod 'un faaliyet alanı; barkod sistemlerinin kuruluşu, barkod yazıcı, sarıcı, terminal, okuyucu, barkod sticker, ribon ve etiketlik kumaşların satışı ile teknik servis hizmeti oluşturmaktadır. Bu bağlamda Akbarkod; barkod sistemine sahip veya kurmayı hedefleyen; hazır giyim, ev tekstili, kimya, ayakkabı, aydınlatma, medikal, otomotiv, kozmetik gibi sektör ayırımı olmadan tüm firmalara hizmet vermeyi hedefliyor. Başlıca ürünler; termal transfer ribonlar, kodlama

folyosu, kuşe, vellum, PP, PE, metalize, baskılı ve baskısız sticker, karton etiketler, barkod yazıcılar, el terminalleri, barkod okuyucular, ağır yıkama japonakmaz, hafif yıkama japon akmaz, satenler, Avrupa akmaz, Non-Woven kumaş, jakron, Tyvek ve baskı malzemeleri (Speragum, kalıp,pevalin, banyo suyu, kauçuk vs). Firmanın vizyonunu; yaşadığımız modern çağda, barkod sistemlerinin her sektörde vazgeçilmez olmasının bilinciyle hareket ederek; ürün ve hizmetlerini uygun fiyat, eğitimli uzman kadro ve müşteri memnuniyetini esas alarak sunup, sektörde lider olmak ve bireylerin değil sistemin hakim olduğu modern yönetim anlayışını temel ilke olarak benimsemek ve hayata geçirmek olarak belirledi. Bu vizyona erişebilmek için misyonu ise; Doğru ürün, doğru fiyat için ithalatçı – ihracatçı kimliğiyle uluslar arası firma olmak için çalışmak. Başarıya ulaşmada, kendi çalışanlarına en iyisini yapmak ve standartlarını yükseltmek. Sürekli gelişmek, dikkatli planlama ve gözden geçirmeler ile müşteri memnuniyetini en yükseğe taşımak. Uygun stok ve hızlı teslimat, satış öncesi ve sonrası ürün kurulumu ve servis planlaması ile hedeflere en iyi odaklanmayı sağlayabilmek. Anı yaşadığımız gibi, geleceği de doğru planlamak. Uzun yılların tecrübesini; modern yönetim anlayışı, kaliteli ürün ve hizmet ile birleştirerek ve bugüne kadar değerliişbirliklerini esirgemeyen, yurtiçi ve yurtdışı tedarikçi ve hizmet verenlerin destekleri ile hedeflerine kısa zamanda ulaşmayı planlıyorlar.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

İstanbul Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title