Haberler

Akbank'tan Emeklilere Yeniden 200 TL chip-para Avantajı

Güncelleme:

15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında emekli maaşını Akbank'a transfer eden tüm SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine 200 TL chip-para hediye ediyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek, onlara kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi temel ilke olarak benimseyen Akbank, 15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında emekliler için düzenlediği kampanyayı tekrarlıyor. Kampanyayla ilgili olarak bir açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, 2013 yıl sonunda yaptıkları kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirterek; "Emeklilerimiz için ne yapsak azdır diyerek, maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerimize 200 TL chip-para ile Akbank'a hoş geldiniz kampanyamızı tekrarlamak istedik." dedi. Türkiye nüfusunun yüzde ellisinin 30 yaş altında olmasına rağmen 2000'li yıllardan bu yana yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payının giderek arttığını, Türkiye'de 10 milyon emekli olduğunu belirten Galip Tözge "Teknolojinin gelişmesi ile beraber bankacılık süreçlerimizi sadece gençlerin değil emekli ve 50 yaş üstü müşterilerimizin de kolaylıkla kullanabileceği şekilde yeniliyoruz. 50 yaş üstü nüfusun önemli bir kısmı emekli maaşı alması ile beraber bankalarla tanışıyor. Emeklilerimizin bankalardaki işlemlerini daha rahat yapabilmeleri için şube işlemlerinde öncelik verip, maaş hesaplarından hesap işletim ücreti ve havale masrafını kaldırdık. Gerek ailesi için birikim yapmak isteyen gerekse acil ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilerimiz için avantajlı mevduat faizleri ve emeklilere uygun ödeme seçenekleri sunan kredi ürünleri hazırladık. Daha pek çok ayrıcalıkla tanışmak üzere tüm emeklileri Türkiye'nin dört bir yanındaki 1000'e yakın şubemize bekliyoruz." dedi.

200 TL chip-para kampanyasından yararlanabilmek için emeklilerin, Akbank şubelerine gelerek Akbank müşterisi olmaları ve Kampanya Başvuru Formu'nu doldurmaları yeterli oluyor. Bu aşamadan sonra emekli maaşının belirtilen tarihler içerisinde Akbank'a taşınması ve NEO kart sahibi olunması gerekiyor. Kampanya şartlarını sağlayan tüm emeklilere, ilk maaşlarının yatışını takip eden aydan itibaren 6 ayda bir 50 TL chip-para 4 taksitte NEO maaş kartlarına yatırılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bağ Kur Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title