Haberler

Akbank Manisa'da 12. Şubesini Açtı

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Akbank'ın bu yıl şube sayısını binin üzerine çıkaracağını bildirdi.

Akbank'ın Manisa'daki Spil şubesinin açılışı, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Galip Tözge konuşmasında, Akbank'ın müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılayıp yaşamlarını kolaylaştırmayı ilke edindiğini, 16 bini aşkın çalışanıyla üst düzey hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Spil Şubesi'nin Manisa'daki 12. şube olduğu kaydeden Tözge, "Kalıcı liderlik hedefi yolunda, müşteri tabanını genişletme ve bu tabana daha iyi hizmet verebilmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yıl yeni şube açılışlarıyla şube sayımızı binin üzerine çıkaracağız" dedi.

Manisa'nın, Türkiye'nin ve Ege Bölgesinin sanayi merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Tözge, Manisa'nın ekonomisinin ticareti, sanayisi, tarımıyla zengin ve çeşitli olduğunu, bu bakımdan çök önemsediklerini bildirdi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de bankaların ekonomiyi yakından takip eden kuruluşlar olduğunu, Akbank'ın Manisa merkezde şube sayısını 4'e çıkarmasının ilin sahip olduğu dinamizmi ortaya koyduğunu belirtti.

Akbank Spil Manisa Şubesi Müdürü Yıldız İnci ise, Türkiye'nin en değerli banka markası olan Akbank'ın hizmet deneyimini Manisalılar'a yaşatmaya devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Daşöz ve Genel Müdür Yardımcısı Tözge, şubenin açılışını gerçekleştirdi.

Öte yandan, Akbank'ın İzmir Buca ilçesi Menderes Caddesi üzerindeki yeni şubesi de hizmete girdi. - MANİSA

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Daşöz Türkiye Akbank Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title