Haberler

Akbank Direkt Mobil, "Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması" Seçildi

Akbank Direkt Mobil, Global Mobile Awards tarafından "Yılın Uygulaması" kategorisinde “Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması” seçildi.

Akbank Direkt Mobil, Global Mobile Awards tarafından "Yılın Uygulaması" kategorisinde "Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması" seçildi.

Teknolojideki en son gelişmeleri, en hızlı biçimde bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlayarak müşterilerinin hizmetine sunmayı hedefleyen Akbank'ın Akbank Direkt Mobil Uygulaması, Global Mobile Awards tarafından gerçekleştirilen Akıllı Telefon Uygulaması Yarışı'nda 1.lik ödülünü kazandı. "Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması" olarak seçilen "Akbank Direkt Mobil" uygulaması, iOS, Android ve Windows 8 işletim sistemlerine özel tasarımı, basit menü yapısı, hızlı işlem yapabilme ve tek şifreyle uygulamaya giriş yapılabilme özelliği ile öne çıkıyor.

Mobil bankacılık alanındaki yenilikçi çalışmaları, alanının en iyi uzmanlardan oluşan bir ekip ile aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, "Mobil Dünya Kongresi'nin düzenlediği küresel mobil ödüllerinden en değerlisi olan Akıllı Telefon Uygulamaları Yarışı'nda "Dünyanın en iyisi" ödülünü almak bizi gururlandırıyor. Teknolojiyi müşterilerimizin hizmetine sunarken insan faktörünü önemseyen vizyonumuz ile Türkiye'de ilk defa bu ödülü alan banka olarak rakiplerimize örnek olmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz" dedi.

Akbank Direkt Mobil'in Global Mobile Awards, Akıllı Telefon Uygulamaları yarışında birinci olmasının bir tesadüf olmadığının altını çizen Oğuz, "Akbank Direkt Mobil, mobil dünyada rakiplerine fark atan bir uygulama olarak uluslararası çapta ödüllendirildi. Uygulamanın basit, kullanıcı deneyiminin yüksek, kullanımının pratik olması, tek şifreyle uygulamaya giriş yapılabilmesi bu ödülün kazanılmasını sağlayan özellikler olarak öne çıktı. Kullanıcılarımız uygulamamızı çok sevdiği ve harika yorumlar yaptığı için Akbank Direkt Mobil uygulamamız Apple Store, Windows Phone Store gibi uygulama dükkanlarında "Harika Uygulamalar" listelerinde yer alıyor" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE YENİ OLAN MOBİL BANKACILIK KULLANIMI ARTACAK"

Türkiye'de mobil bankacılığın 4 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen çok hızlı bir büyüme yaşadığının altını çizen Oğuz, "Son bir yılda mobil bankacılığı kullanmaya başlayan dijital bankacılık müşterilerimizin yüzde 25'i artık sadece mobil bankacılık kullanıyor. Mobil bankacılık kullanan müşterilerimiz, internet bankacılığı kullananlardan 4 kat daha fazla Akbank Direkt'e giriyor. Mobil kanallar çok hızlı bir büyüme yaşıyor. Bankalar her geçen gün gittiğimiz yerler olmaktan, kullandığımız cihazlar olmaya dönüşüyor. Sektörlerin djitalleştiği bu dönemde bankacılık olarak daha sosyal, daha dijital ve daha mobiliz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Akbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title