Haberler

Akaryakıt Ücretini Ödemeden Kaçan Kişi Cinayet Zanlısı Çıktı

Güncelleme:

Antalya'da akaryakıt istasyonundan binlerce liralık akaryakıt alarak ödeme yapmadan kaçan zanlı, jandarmanın takibiyle yakalandı. Zanlının cinayet ve yaralama suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Antalya'nın Manvgat ilçesinde K.Y isimli zanlı, gittiği akaryakıt istasyonundan minibüsündeki varillere binlerce liralık akaryakıt aldı. Parayı ödemeden olay yerinden kaçan zanlı, jandarmanın kakibiyle yakalandı. K.Y.'nin yaralama ve cinayet suçlarından arandığı ortaya çıktı.

PLAKASIZ ARAÇLA GİTTİ

Ilıca Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonuna plakasız kapalı kasa araç ile gelen kişi, araç içindeki varillere 4 bin 820 lira değerinde bin litre motorin ve bin 410 lira değerinde 256 litre benzin aldıktan sonra ödeme yapmadan kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASINDAN PLAKASI TESPİT EDİLDİ

İş yerinin güvenlik kameralarını izleyen jandarma ekipleri, aracın camının iç kısmında ters vaziyetteki plakadan aracın plakasının 07 LND 24, aracı kullananın da K.Y. olduğunu belirledi.

Jandarma ekipleri, K.Y'yi Dikmen Mahallesi'ndeki evine düzenledikleri operasyonla yakaladı. Zanlının ikametinde yapılan aramada olayda kullanılan araç, boş yakıt varilleri ve araca ait iki adet plaka ele geçirildi.

CİNAYET SUÇUNDAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

K.Y.'nin yapılan Genel Bilgi Taraması'nda (GBT) Alanya 3. Asliye Ceza Mahkemesince basit yaralama ile Manavgat Ağır Ceza Mahkemesince kasten öldürme ve iki ayrı yaralama suçundan arandığı belirlendi.

Zanlı, Jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Manavgat Ilıca 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title