Haberler

Akaryakıt İstasyonunda Silahlı Çatışma 2

Mersin'de bir akaryakıt istasyonunda eski şoför Cengiz Yıldız ile işçiler arasında çıkan çatışmada 6 kişi yaralandı.

Mersin'de bir akaryakıt istasyonunda eski şoför Cengiz Yıldız ile işçiler arasında çıkan çatışmada 6 kişi yaralandı. Cengiz Yıldız, çatışmanın ardından tabancayla kendi başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Toplam 7 kişinin yaralandığı olay çevrede büyük korku ve paniğe neden oldu.

Olay Eğriçam Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda İbrahim Güder'e ait petrol istasyonunda meydana geldi. Petrol istasyonunda daha önce şoför olarak çalıştığı bildirilen Cengiz Yıldız, eski patronu İbrahim Güder ile konuşurken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Yıldız üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çekerek önce Güder'e daha sonra da çevreye rastgele ateş açtı. İşyeri çalışanlarının da karşılık vermesi üzerine istasyonda silahlı çatışma yaşandı. Olayda,İbrahim Güder ile istasyonda çalışan Nevzat Gümüştaş, Aydın Çelik, Mert Şahin ile yoldan geçen Mustafa Yunusoğlu yine yoldan geçen ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı. Çatışmanın ardından Cengiz Yıldız, tabancasıyla bu kez kendi başına ateş etti.

Çevrede büyük korku ve paniğe neden olan olayda yaralananlar, çağrılan ambulanslarla götürüldüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title