Haberler

Akarca, Göksu Sulama Birliği Başkanlığına Yeniden Seçildi

Silifke Göksu Sulama Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Durhasan Akarca güven tazeledi.

Silifke Göksu Sulama Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Durhasan Akarca güven tazeledi.

Geçtiğimiz günlerde meclis üyelerinin seçildiği Göksu Sulama Birliğinde yönetim ve denetim kurulu üyelerinin de seçimi yapıldı. Birliğin Atayurt beldesindeki binasında yapılan yönetim kurulu seçiminde mevcut Başkan Durhasan Akarca yeniden birlik başkanlığı görevine getirildi.

Meclis katipliğini Yusuf Erdem ve Mustafa Ünüvar'ın yaptığı toplantıda Yönetim kurulu asil üyeliklere İbrahim Harmandar, İbrahim Bozkurt, Hasan Yücel, Osman Demirel, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere Hüseyin Taşar, Mustafa Serin, Cafer Özmen, Musa Gür, Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Hüseyin Çelik, Refik Uysal, Mesut Seyrek, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklere Halit Uçar, Hüseyin Cura, Musa Aşık seçildi.

Akarca, görev dağılımının ardından yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini kaydetti.

Seçimlerin sona erdiğini ve hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade eden Akarca, yönetim kurulu üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak çiftçilere en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title