Haberler

Akar'dan Stk'lara Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, 23 Mart’ta Diyarbakır İl Başkanlığı’nda sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleşen temayül yoklamasına katılanlara teşekkürlerini iletti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, 23 Mart'ta Diyarbakır İl Başkanlığı'nda sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleşen temayül yoklamasına katılanlara teşekkürlerini iletti.

AK Parti Diyarbakır il Başkanlığı'nda 23 Mart'ta STK'ların katımıyla milletvekili aday adayları ile ilgili temayül yoklaması düzenlendi. Temayül yoklamasına katılan STK'lara teşekkür eden Akar, yoğun bir ilginin yaşandığını kaydetti. Katılımcı STK'ların siyasi görüşlerine bakmadıklarını aktaran Akar, "Genel merkezimiz tarafından alınan bu karar çalışmalarımıza ciddi anlamda katkı sağlayacak. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasında sandık başına gitti. AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temayül yoklaması yapıldı. İl başkanlığına gelen çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi kurulan 4 sandıkta oy kullandı. Biz halkın sesine önem veriyoruz. Demokratik ve Diyarbakır'ın ruhuna layık bir şekilde temayüle katılan STK temsilcileri sadece aday belirlemeye değil, aynı zamanda demokrasinin olgunlaşması noktasında da karara ortak oldu. İlimizde bulunan sivil toplum kuruluşları, vakıf ve derneklerin bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdiklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Gerek anket sonuçlarının, gerek temayül sonuçlarının ve gerekse sivil toplum kuruluşlarının temayülleri sonucunda kimi milletvekili olarak görmek istediklerini hür iradeleri ile ortaya koymuşlardır. Sonucun hem Diyarbakır'ımıza, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Ak Parti 23 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title