Haberler

Akademisyen Aşçılardan Tadımlık Tarifler

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin 'Akademisyen Şeflerden Tadımlık Kurslar' projesi kapsamında, bürokrat ve belediye başkanlarına kuzu tandır, baklava ve salatanın nasıl yapılacağı gösterildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin 'Akademisyen Şeflerden Tadımlık Kurslar' projesi kapsamında Mengen Meslek Yüksekokulu'ndaki yemek yapma kursuna Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hidayet Koç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Okşak ve öğretim görevlileri katıldı. Aşçı olan öğretim görevlileri Fuat Bayram, Zuhal Özdemir ve Ali Kemal Kemer, aşçı kıyafetleri giyinen konuklarına okulun uygulama mutfağında kuzu tandır, baklava ve salatanın nasıl yapılacağını gösterdiler. Tezgahın başında toplanan bürokrat ve belediye başkanları akademisyen aşçıları dikkatle izlerken, püf noktaları hakkında da sorular yönelttiler. Vali Ahmet Zahteroğulları akademisyen aşçıları eğitimleri nedeniyle teşekkür etti. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Alaaddin Yılmaz Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title