Haberler

DPÜ Akademik Personel Alacak

Güncelleme:

Dumlupınar Üniversitesinin bazı birimlerinde görevlendirilmek üzere, birer profesör ve doçent ile 7 yardımcı doçent alınacak.

Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) bazı birimlerinde görevlendirilmek üzere birer profesör ve doçent ile 7 yardımcı doçent alınacak.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Ana Bilim Dalında profesör, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında ise doçent görevlendirilecek.

Tıp Fakültesinin "Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi", Güzel Sanatlar Fakültesinin "Grafik Bölüm Çizgi Film", Mühendislik Fakültesinin "Jeoloji Mühendisliği Bölümü Maden Yatakları ve Jeokimya" ile "Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği", İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin "Ekonometri Bölümü İstatistik", "Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri" ile "İşletme Bölümü Muhasebe Finansman" ana bilim dallarında birer yardımcı doçent istihdam edilecek.

Adayların, gerekli belgelerle 2 Aralık'ta mesai bitimine kadar ilgili birimlerin yöneticiliklerine şahsen başvurması gerekiyor.

Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin "www.dpu.edu.tr" web sitesinde yer verildi. - Kütahya

Kaynak: AA / Güncel

Dumlupınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title