Haberler

Akademik Personel Alımı

Dumlupınar Üniversitesi'nin (DPÜ) çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere bir doçent ve 11 yardımcı doçent alınacak.

Dumlupınar Üniversitesi'nin (DPÜ) çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere bir doçent ve 11 yardımcı doçent alınacak.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi'nin Temel Tıp Bilimleri Bölümü "Tıbbi Biyoloji" ana bilim dalına bir doçent alımında bulunulacak.

Tıp Fakültesi'nin Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü "Anesteziyoloji ve Reanimasyon" ana bilim dalında bir, "Kadın Hastalıkları ve Doğum" ana bilim dalında iki, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü "Kardiyoloji", "Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon", "Anatomi", "Histoloji ve Embriyoloji" ana bilim dallarında birer yardımcı doçent istihdam edilecek.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü "Yöneylem", Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü "Kömür Hazırlama Teknolojileri", Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü "Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları" ile Altıntaş Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü

"Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi" programında birer yardımcı doçent görevlendirilecek.

Adayların, istenen belgelerle 28 Aralık tarihinde mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na başvurması gerekiyor. Postayla başvurular kabul edilmeyecek.

Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye,

"http: //www3.dpu.edu.tr/upload/5012118595/files/14aralik.pdf" web linkinde yer verildi.

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title