Haberler

Ak Saray'a Dünya İkincisi İmam Atandı

Güncelleme:

Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dünya ikincisi olan Beykoz Riva Camisi imamı Mehmet Bilir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi imamı olarak atandı.

Beykoz Riva Camisi imamı Mehmet Bilir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi imamı olarak atandı.

DÜNYA İKİNCİSİ OLMUŞTU

Beykoz Riva Camii imam-hatibi olarak 6 yıldan beri görev yapan Hafız Mehmet Bilir'in Ak Saray imamı olarak atandığı kaydedildi. 2010'da Moskova'da düzenlenen Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dünya ikincisi olan Bilir'in önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara 'da Atatürk Orman Çiftliği üzerine yapılan Ak Saray için daha önce yaptığı açıklamada, "Saray, kısa süre sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak" demişti.

HAFIZ MEHMET BİLİR KİMDİR?

1983'de Antakya'da doğdu. Rahmetli Cuma Sepetçi Hoca'dan ders aldı. Son olarak Beykoz Riva Camii'nde İmam Hatip olarak görev yaptı. Kendisi gibi babası ve üç kardeşi de hafız. 2010 yılında Moskova'da düzenlenen Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında dünya ikincisi oldu.

ERDOĞAN: BURASI KÜLLİYE OLACAK

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve Konfederasyon üyelerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırladığı kabulde "Sadece şu içinde bulunduğumuz Cumhurbaşkanlığı Sarayı, şuanda saray ama kısa bir süre sonra burası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak. Niye külliye olacak? Çünkü hemen yanımızda bir kongre merkezi şuanda inşa ediliyor. Kongre merkezinin hemen arka tarafında bölgede şöyle büyük bir cuma camisi yok, böyle bir cami inşa ediyoruz. Niye, aynı şekilde kongre merkezinin bana göre sağ tarafında çok amaçlı 2 bin kişinin katılacağı bir toplantıyı aynı anda yapabileceğimiz, yemekli toplantıyı kast ediyorum, bir salonda orada olacak ve hedefimiz bazı büyük çaplı yemekli toplantıları orada yapmak. Muhtarlarımızın buraya rahatlıkla gelip gideceği bir yeri burada hazırlayalım istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Bilir Ak Saray Beykoz Riva Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (118)

1453 OEVLATLARI:

BU DİN İŞİNDE ÇOK PARA VAR ÇOK

42
14
yanıtYanıtla
cherokee:

din bir afyondur. . . din insanların beyinlerini uyutan bir nevi uyuşturucudur. .

19
30
yanıtYanıtla
herkül baba:

hırsızın imamınıda gördü ya bu ülke kimse tutamaz türkiye yi

37
12
yanıtYanıtla
atilla:

ölmeyecek gibi yaşayanlar. Size bir haberim var. Her canlı birgün ölümü tadacak.

43
4
yanıtYanıtla
demokrat:

ulan orası devletin makamı. . sen oraya nasıl imam atarsın. . devletin inancı dini olmaz. . . namaz kılıyosan git camide kıl. . .

23
24
yanıtYanıtla
sincanlı:

Burdan millete bu saraydan yine düşecek Din İman . Tayyibin çocuklarına ise düşecek Kat , Yat ve Liman Tayyibin evletlerı Ülkenin en zenginleri arasında Millet ise Afrika ülkesi vatandaşları arasında yer alacak ama Hala Yürü tayyip arkandayız diyecekler.

29
15
yanıtYanıtla
selim:

bu din işinde çoook para var çok.

25
19
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

ALLAH KAÇAK SARAYDA OKUNACAK KURANIN HER HARFİ HÜRMETİNE HARAMZADELERİN ELEBAŞININ CEHENNEM ATEŞİNE BİR ODUN FAZLA ATSIN NASIL Kİ MİLLET GEÇİM SIKINTISI ÇEKERKEN O LÜKS İÇİNDE YAŞIYORSA VE BU DURUMU UMURSAMIYORSA CEHENNEM ZABANİLERİ DE O CEHENNEMDE YANARKEN ONU UMURSAMASINLAR TC TARİHİNDE ALLAH İLE MİLLETİ KANDIRAN TEK KİŞİ OLARAK TARİHİN TOZLU SAYFALARINDAKİ KARANLIK YERİNİ KARA BİR ŞEKİLDE ALACAKTIR

36
7
yanıtYanıtla
.:

dindar değilim, tek bir dua bilmem, hayatta bir camiye girmişliğim de yoktur (turistik camileri gezme haricinde) ama bu haber beni rahatsız etmiyor. şu bağnazlık derecesinde katı kemalist tipler kesin çemkiriyordur. yahu arkadaş m. kemal de eroinman bir dansöze striptiz yaptırdıydı çankaya köşkünde, (bknz: m. kemalin sağ kolu f. rıfkı atay''ın ''çankaya'' adlı kitabının sansürlenmeden önceki baskısı) ona bozulmuyorsan da buna ne bozuluyorsun!

33
10
yanıtYanıtla
???:

Kırık herif artık ne halt yiyeceğini şaşırdı. . .

15
28
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title