Haberler

Ak Partli İsmail Kahraman Seçim Çalışmalarını Sancaktepe'de Sürdürdü

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Kahraman, seçim çalışmalarını Sancaktepe'de sürdürdü. Esnafı dolaşarak tek tek ziyaret eden Milletvekili adayı Kahraman, 30 kardeş olduğunu söyleyen kuyumcu ile bir süre sohbet etti.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Kahraman, seçim çalışmalarını Sancaktepe'de sürdürdü. Sabah saatlerinde AK Parti Sancaktepe İlçe binasına gelen Kahraman burada partililerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Samandıra esnafını tek tek dolaşarak ziyaret eden Kahraman, vatandaşları dinledi. Ziyaretleri sırasında bir kuyumcuya giren Kahraman, kuyumcunun 30 kardeş olduğunu söylemesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kuyumcuya çocuklarını soran Kahraman, kuyumcunun "2 çocuğum var" demesi üzerine "O zaman barajı aşalım" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından kuyumcudan ayrılan Milletvekili Adayı Kahraman, Sancaktepe'de seçim çalışmalarına ziyaretlerle devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Kahraman Sancaktepe İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title