Haberler

AK Parti'liler CHP'nin Taksim'de Yapacağı Demokrasi Mitingine Katılacak

Güncelleme:

CHP pazar günü Taksim'de demokrasi nöbeti için toplanacak. AK Parti sözcüsü Yasin Aktay'da düzenlediği basın toplantısında AK Parti'lilerin de CHP'lilerle birlikte Taksim'de olacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı aldığını ve gerekli resmi başvurunun bugün yapıldığını bildirdi. AK Parti sözcüsü Yasin Aktay ise düzenlediği basın toplantısında CHP'nin Taksim'deki toplantısına AK Parti'lilerin de katılacağını söyledi.

FETÖ'NÜN DARBE GİRİŞİMİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Bingöl, CHP'li bazı milletvekilleriyle TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP DARBE GİRİŞİMİ KARŞISINDA NET BİR DURUŞ SERGİLEDİ

Ordu içindeki cuntanın 15 Temmuz akşamı bir darbe girişiminde bulunduğunu anımsatan Bingöl, olayın başladığı andan itibaren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta bütün CHP'li milletvekilleri ve üyelerin, net bir tavır koyarak, söz konusu darbe girişimine karşı duruş sergilediklerine işaret etti.

ASİL DAVRANIŞI SÜRDÜRMELERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Bingöl, demokrasi ve parlamenter rejimi hedef alan bu darbe girişiminin ardından tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri ve ortaya koydukları bu asil davranışı sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.

"AK PARTİ DAVETE İCABET EDECEK"

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, pazar günü Taksim'de düzenlenecek CHP mitingi için ana muhalefetten davet aldıklarını ve bu davete icabet edeceklerini açıkladı.

Aktay şunları söyledi:

"CHP'nin pazar günü Taksim'deki toplantısına bir davet aldık, parti olarak da davet aldık. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bu davete de icabet edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tekin Bingöl Yasin Aktay AK Parti Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title