Haberler

Ak Partililer Akseki'de İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekilleri ile İl Başkanı Rıza Sümer, Akseki’de iftarda bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekilleri ile İl Başkanı Rıza Sümer, Akseki'de iftarda bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte, Manavgat'ta mahalle ziyaretleri gerçekleştirip, Akseki'de iftar programına katıldı. Ramazan ayında mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, beraberinde Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte Manavgat'ta Dolbazlar, Şişeler, Evrenleryavşi ve Yukarıışıklar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile sohbet eden AK Parti temsilcileri 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan siyasi tablo hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seçimlerden hemen sonra il teşkilatı ve milletvekilleri ile birlikte halkla beraber olmak için yollara düştüklerini belirten Sümer, "AK Parti, milletin teveccühü ile var olmuş bir siyasi oluşumdur. Sadece seçim dönemlerinde görünen sonra da 4 yıl ortalıktan kaybolan siyasetçiler olmayacağımızı söylemiştik. Şükürler olsun ki 13 yıldır halkımızla beraberiz. Bugün iki milletvekilimizle birlikte Manavgat'ın mahallelerini geziyoruz. Önümüzdeki süreçte Antalya'nın tüm mahallelerini ziyaret edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani daha sonra Akseki'nin Cevizli Mahallesi'nde, Ramazan Vuran tarafından verilen iftara katıldı. Antalya'nın en uzak mahallelerinden birisi olan Cevizli'de iftar sonra mahalle sakinleri ile çay bahçesinde bir araya gelen Sümer, Köse ve Samani, vatandaşlarla sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Sümer Ak Parti Antalya Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title