Haberler

Ak Partili Zafer Şahin'e Bir Destek de Arvas'tan

TGRT FM Radyo Müdürü ve köşe yazarı Vanlı Ataullah Arvas, bu haftaki köşesini Van ve AK Parti’nin genç aday adayı Zafer Şahin’e ayırdı.

TGRT FM Radyo Müdürü ve köşe yazarı Vanlı Ataullah Arvas, bu haftaki köşesini Van ve AK Parti'nin genç aday adayı Zafer Şahin'e ayırdı.

Arvas, köşesinde Van'ın artık kendi evlatlarına ihtiyaç duyduğunu, son dönemlerde adı sıkça zikredilen Zafer Şahin'in Van'da kanayan birçok yaraya merhem olabileceğini ve Van'ın öne çıkan birçok sorununu yazdı.

İşte Ataullah Arvas'ın yazısı:

"Van'ımızın Çocuğunu İsteriz!

Eski Başbakanlardan Ferit Melen ve Kamuran İnan'ın memleketi Van'da yerli aday tartışması yaşanmaktadır. Konu, yabana atılacak gibi değildir.

Ferit Melen ve Enerji Bakanımızdan Kamuran İnan'ı yetiştiren şehirde belediye başkanı Bekir Kaya, Ağrılıdır. İrisan beyleri geleneğinden gelen ve evliya torunlarından işletmeci Zeki Yıldız Küçük, kasabamız Gürpınar'da kendine yer bulabilmiştir.

HDP'nin geçmişte yaptığı Hüseyin Çelik için 'Siirtlidir. Ne işi var Van'da?' kampanyasına karşılık Sayın Çelik, Gaziantep'ten milletvekili seçildi. Oysa, görüldüğü gibi DBP'li Bekir Kaya da, bu şehrin çocuğu değildir.

Sadece belediye başkanı mı? Hastane basıp doktor tartaklayan, adı bizde saklı vekilden gayrısı nerdeyse böyledir. Hal bu iken, nerdeyse birçok hemşehrimiz özellikle mahalli seçimlerde şu ya da bu sebepten dolayı sandığa gitmekten imtina etmiştir.

Gelinen noktada, Van'ımızın evladını istemek kimsenin gücüne gitmesin! AK Parti aday adayı Zafer Şahin, bunlardan biridir. Kökleri yüzyıllardır Van'da olan Şahin, kendisini iyi yetiştirmiş, ilimizin meselelerine müdrik, bir teknikerdir. Bu aday adayla partisi, şehrin demokrafik yapısını da yakalamış olacaktır.

Van'da herkesin gönül rahatlığıyla oy vereceği Şahin'e başarılar dilerken, bundan hareketle Van'ımızın acilen çözülmesi gereken problemlerinden söz etmeden geçemeyeceğim.

Bunların başında susuzluk geliyor ki, yaz aylarında musluklardan sıklıkla 'tısssssss' tesi duymaya başladık.

Aman Gürpınar'ımızın suyu boşuna akmasın. Yıllardır atık su problemini çözemeyen Van'da, göl tehdit altındadır.

Nerde kaldınız çevreciler! Haydi! Tencere tava yapalım. Topokrafik yapısında iyi bir tarım ve hayvancılık şehri olan Van'ımıza keçi, koyun gibi hayvanlar komşu ülke İran'dan gelmeye başlamıştır ve hayvancılık can çekişmektedir.

Ülkemizin en iyi karabaşak buğdayı adeta kaybolmuştur. Şahsi gayretimle sevgili dostum İstanbul Halk Ekmeği (İHE) Genel Müdürü Sayın Salih Bekaroğlu'nun dikkatini bu buğdaya çekmeyi başardım. İnşallah arkası gelecektir. Umarım, Türkiye bu tada kavuşacaktır.

Bütün bu değerlerimizin Van'ımıza kazandırılması bu toprağın 'has' çocuklarına kalmıştır. Artık civardan toplanan kıymetli politikacılardan ziyade, yerelimizden aday istiyoruz. Siyasi demokrasimizin vazgeçilmezi partilerimizden güneşin en romantik batışının yaşandığı Van Gölü havzası çocuklarına bunu fazla görmemeli..!" - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferit Melen Bekir Kaya Gürpınar Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (1)

mehmet arvas:

ya ben Ataullah arvası anlamadım kendi akrabası varken başkasını destekliyor bu nasıl anlayış bu nasıl arvaslık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title