Haberler

Ak Partili Yılmaz'ın Meclis Başkanı Adaylığı

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekil İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı için aday gösterilmesi, memleketi Sivas'ta sevinçle karşılandı.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekil İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı için aday gösterilmesi, memleketi Sivas'ta sevinçle karşılandı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yılmaz'ın TBMM Başkan adayı olarak gösterilmesinin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz'ın, uzlaştırıcı ve birleştirici bir kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Başbakanımız tarafından Milli Savunma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'ın TBMM Başkanlığına aday gösterilmesinden dolayı hemşehrileri olarak, büyük gurur ve mutluluk duyduk. Mütevazi, uzlaştırıcı ve birleştirici kişiliğiyle Sayın Bakanımızın bu önemli görevi başarıyla yapacağına yürekten inanıyoruz. Sayın Bakanımıza TBMM başkanlık seçimlerinde başarılar diliyor, yeni yasama döneminin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Hastaoğlu: "Gururlu ve sevinçliyiz"

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu da Yılmaz'ın TBMM Başkan adayı gösterilmesinin gururunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Yılmaz'ın, çalışkan ve dürüst kimliğiyle tanınan tecrübeli bir devlet adamı olduğunu dile getiren Hastaoğlu, "Sivaslı bir hemşehrimizin TBMM'nin başkanlığına aday gösterilmesi gurur verici ve sevindirici bir olaydır. İsmet Yılmaz bey seçildiği takdirde TBMM Başkanlığını layıkıyla yürüteceğini inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hastaoğlu, seçimlerde Yılmaz'a başarı diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Osman Yıldırım Ak Parti Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title