Haberler

AK Parti'li Yılmaz'dan Çiğli'ye Proje Yağmuru

Güncelleme:

Seçim gezileri kapsamında Çiğli Yeni Mahallede vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'li Adnan Yılmaz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Seçim gezileri kapsamında Çiğli Yeni Mahalle'de vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili Adnan Yılmaz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, taleplerini not aldı. Mahallede bir kahve toplantısı da gerçekleştiren Adnan Yılmaz, Çiğli'nin çehresini değiştirecek tasarılarını projeksiyonda halkın beğenisine sundu. Çiğli'yi baştan aşağı yenileyeceğini söyleyen Yılmaz, "Çiğli'ye yakışır hizmet anlayışını biz başlatacağız" dedi.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına ilçede gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Çiğli Yeni Mahalle'de seçmenle bir araya gelen Adnan Yılmaz, düzenlenen kahvehane toplantısında Çiğli için projelerini projeksiyon sunumunda anlattı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Yılmaz, "Diğerlerinin hayal bile edemediklerini AK belediyecilik gücüyle Çiğli'ye biz kazandıracağız. Yetki verin, gerisini düşünmeyin. Çiğli'yi tüm dertlerden kurtarayım" dedi.

ÇÖP DEPOLAMA ALANI

Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi AK Partili Adnan Yılmaz, sunumlu proje anlatımda ilk olarak Çiğli'nin çöp sorununa dikkat çekti. Yılmaz, "Yönetime geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden biri olarak Harmandalı Çöp Depolama alanı sorununu ortadan kaldırmak. Çiğli'yi çöpe mahküm eden yönetimden hesap sormamıza az kaldı.Harmandalı'da oturan birçok aile, kötü kokudan, pislikten dolayı evlerini satmak zorunda kalıyor. Bu soruna artık dur diyeceğiz. Daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. Bu sorunu 6 ay içinde çözemezsem istifa edeceğim" dedi.

"İŞSİZLİK SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK"

İzmir'de işsizlik oranının yüksel olduğu ilçelerden olan Çiğli'de bu sorunun tarih olacağını ifade eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, "Sanayicilerimizle anlaşmalar yaparak işsizlikle alakalı tüm konuları kendileriyle konuşup değerlendirmeler yapacağız. Bundan sonra vatandaşlarımız, diğer sanayi bölgelerine göç etmeyecek. Öngörümüz şudur ki, yönetime geldiğimizde ilk etapta 20 bin kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Çiğli'nin iki yakasının bir araya getirilerek trafik sorununun çözüleceğini söyleyen Yılmaz, "Anadolu Caddesi'nin de acil olarak düzeltilmesi gerekiyor. Deniz tarafına yapacağımız yatırımla birlikte iş potansiyeli artacak ve bu bölge, turizm açısından önemli bir konuma gelecek. Burada açacağımız kanalla birlikte insanlar teknelerle Karşıyaka, Göztepe, Balçova ve Güzelbahçe tarafına seyahat edebilecek" ifadelerinde bulundu.

KADIN VE ÇOCUK HAKLARI

Çiğli'de kadınların temsil oranının artacağını belirten AK Partili Yılmaz, "24 saat danışmanlık hizmetiyle birlikte, şiddet gören kadınlarımıza ve çocuklarımıza kadınlarımıza sığınma evi kazandıracağız. Ayrıca, aile danışma merkezi kurarak, onlara psikolojik destek vereceğiz. Çiğli'de kadınlarımızın temsil oranını yükselteceğiz. Çocuklarımıza anayasal güvence sağlayarak, 18 yaşını doldurmamış herkesin çocuk sayılacağı hükmüne sahip çıkacağız. Ayrıca, basın desteğiyle birlikte onları tüm vatandaşımızla buluşmalarını sağlayacağız. Düşünce sisteminin önünde engel bırakmayarak birlik ve beraberlik projeleri geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

SAĞLIK VE EĞİTİM

Yılmaz konuşmasının devamında sağlık ve eğitim konularında projelerini de anlattı. Yılmaz, "400 yataklı TOKİ Devlet Hastanesi, 680 yataklı kapasiteye çıkartıldı. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan bu hastane, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam yaratacak. Ayrıca Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yanına Belediye Sarayını inşa etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimlik Fakültesi'nin yapımı için de ciddi yatırımlarımız var. Burası, yaklaşık 600 kişinin tedavi gördüğü bir yer konumuna geldi" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title