Haberler

Ak Partili Vekillerden İlçe Ziyaretleri

AK Parti Van Milletvekilleri Kerem Altun ve Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti’nin Çaldıran ve Muradiye belediye başkan adaylarına destek vermek amacıyla iki ilçeyi ziyaret ettiler.

AK Parti Van Milletvekilleri Kerem Altun ve Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti'nin Çaldıran ve Muradiye belediye başkan adaylarına destek vermek amacıyla iki ilçeyi ziyaret ettiler.

İlk olarak Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım'a destek amacıyla Çaldıran ilçesine gelen eski vekiller, AK Parti seçim bürosunda partililerle bir araya geldiler. Altun ve Türkmenoğlu, daha sonra beraberindeki Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, partililer ve vatandaşlarla Yukarı Gülderen köyüne geçtiler. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Altun ve Türkmenoğlu, Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım için destek istedi. Katılımın yoğun olduğu ziyarette Altun'un akrabaları partililere yemek verdi. Burada konuşan Altun, ilçede büyük hizmetlere imza atmış Ferman Yıldırım gibi bir belediye başkanının Çaldıran ilçesi için büyük bir nimet olduğunu belirtti. Büyükşehir Yasası'yla belediyelerin çok geniş yetkilere sahip olacağını vurgulayan Altun, "İki dönemdir bu ilçeye büyük hizmetlerde bulunmuş Ferman Yıldırım kardeşimizin bundan sonra ki süreçte daha bir azimle çalışacağı inancındayım. Burada şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakayı bu kardeşimizi de göstereceğinizi biliyorum. Sizler Ferman kardeşimizin hizmetlerini görüyorsunuz. Çaldıran Belediyesi köylerimize 47 adet taziye evi yapmış. Birçok köyümüzde cami ve okul etraflarını kilit taşı ile kaplamış. Köylerde çöp toplama ve kanal açma ve yol düzeltme gibi birçok hizmet götürmüş. Hatta ilçeye yakın bazı köyleri merkez şebekesinden su dahi vermiş. Bunların hepsi göz önünde olan hizmetlerdir. Bundan sonra daha iyi hizmetlere imza atacağına yürekten inandığım bu kardeşimize sahip çıkmamız gerektiği inancındayım" dedi

Kayhan Türkmenoğlu ise 'Çaldıran ilçesinin Van'ın diğer ilçelerine göre en büyük değişimi yaşayan ilçe olduğunu belirterek, "İlçe merkezinden geçtiğinizde bunu fark ediyorsunuz. İki dönemdir azimle çalışan Ferman Yıldırım'ın bundan sonra bu ilçeye daha çok hizmet getireceği bir gerçektir. Yıldırım'a olan inancımız tamdır. Sizlerde bu kardeşimize ve ilçenize sahip çıkarak Çaldıran'ın daha çok gelişmesi için katkıda bulunmalısınız. İlçenin kaderi sizlerin elinde" dedi.

Yukarı Gülderen köyü ziyaretinden sonra İncealan köyü ve ilçe merkezinde çeşitli taziye ziyaretinde bulunan Altun ve Türkmenoğlu, üç gün önce elektrik kontağı nedeniyle evi yanan ve Çaldıran Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Rakip Yasam'ın ailesini de ziyaret etti. Altun ve Türkmenoğlu, buradaki ziyaretlerinin ardından Muradiye ilçesine geçerek, AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Vanlı için vatandaşlardan destek istediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayhan Türkmenoğlu Kerem Altun Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title