Haberler

Ak Partili Vekiller Teşekkür Ziyaretinde

AK Parti'den Konya milletvekili seçilen Mehmet Babaoğlu, Abdullah Ağralı ve Leyla Şahin Usta, teşekkür ziyaretlerinde bulunmak amacıyla Derbent ilçesine gitti.

AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Abdullah Ağralı ve Leyla Şahin Usta mazbatalarını aldıktan sonra, ilk olarak Derbent ilçesini ziyaret etti. Milletvekilleri, Derbent'te kendilerine eşlik eden Belediye Başkanı Hamdi Acar, il teşkilatı yöneticileri, İlçe Başkanı Emin Uçar ve partililerle birlikte ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Çiftliközü Mahallesi'nde kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

YENİ VEKİLLERDEN VATANDAŞA 'RAHAT OLUN' MESAJI

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinde Derbentliler'e verdiği güçlü destekten ötürü teşekkür etti. Yürütülen koalisyon çalışmaları hakkında konuşan Babaoğlu, hükümet kurulamadığı takdirde çarenin yine millet olacağını vurgulayarak, "AK Parti 13 senedir Türkiye'yi imar eden bir parti olarak bu müzakerelerde hep olumlu yapıcı ve Türkiye'nin geleceğini düşünür şekilde hareket edecek, asla önü tıkayan bir parti olmayacak. Eğer önünü tıkarsa, bilin ki bu bizden değildir. Sizin verdiğiniz bu yetki, sorumluluğu o doğrultuda kullanacağız biz. Çünkü, Türkiye'nin bekası her şeyden önemlidir" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise konuşmasında, seçimden sonra ortaya çıkan tablo konusunda kimsenin endişelenmesine gerek olmadığını dile getirerek, "Başbakanımız da, teşkilatlarımız da çok ciddi bir çalışma içerisinde. Türkiye'yi daha iyi bir yönetime daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücüyle çalışacak, bizler de çalışacağız. İnşallah yolumuz ve önümüz açık, Türkiye'nin önünü kimse kesemez. Bu tip endişeleri olan varsa da boş endişelerdir, biz buradayız, dimdik ayaktayız. Biraz zor bir meclis olacak, bu bir gerçek. Hep bize mücadele düştü, hiçbir zaman kolay dönemlerde iş yapmadık, yine bir zor dönemdeyiz ama hep zor dönemlerin sonu hep iyi olur, hayrolur, aydınlık olur. Ben Türkiye'nin daha aydınlık, daha iyi bir Türkiye'ye kavuşmak için bugünleri iyi değerlendirmemiz ve birlik beraberliğimizi korumamız gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da, seçim sonrasında ülkedeki güven ve istikranın öneminin bir kez daha görüldüğüne dikkat çekerek, "Bunu görme fırsatı verdi bize. O açıdan ileriye dönük, umutlarımız yüksek, huzur içerisinde bir seçim dönemi geçirdik, sistemden kaynaklanan bir problem diyelim, yani bugün mevcut seçim sisteminde meclise 4 parti girdiği andan itibaren bir partinin tek başına iktidarı mümkün gözükmüyor, bunun doğal sonucu olarak şu anda yüzde 41'i alan bir parti iktidar olamıyor, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok aslında. Bununla ilgili mutlaka üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Derbent ilçesinin son seçimde tarihindeki en büyük desteği AK Parti'ye sağladığına dikkat çekerek, "Derbent olarak nankör değiliz, yapılan hizmetlere karşı teşekkür ederiz ve onu sağlayan insanlara da minnetimizi ifade ederiz. Bu da Derbent'in vefalı ve sağduyulu görüşünün bir tezahürü oldu" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Ağralı Ak Parti Derbent Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title