Haberler

Ak Partili Vekiller Aydın ve Uslu Elmalı'da

ANTALYA (AA) – AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu, Elmalı ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundular.

ANTALYA (AA) – AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu, Elmalı ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Önce Elbalı Belediyesini ziyaret eden milletvekilleri, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gökçe ve meclis üyeleriyle bir süre görüştü.

İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin alt yapı sorunları başta olmak üzere, birçok alanda eksiklerini gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Elmalı'nın tarihi, kültürel ve sosyal bir statüye sahip olduğunu ifade eden Öztekin, şöyle konuştu:

"İlçemiz evliyalar diyarı ve varlığını Osmanlı döneminden bu yana devam ettiren önemli bir yerleşim merkezidir. Ancak zamanla iyi yönetilememe, iş olanaklarının azlığı nedeniyle ilçemizde bir gerileme dönemi olsa da son  yıllarda ilçemiz eski ihtişamını geri kazanmaya başlamıştır. İlçemizde yağlı güreşlerin tarihi Kırkpınar'dan daha eskidir. Belediye olarak ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması için çalışmalarımız sürüyor."

İbrahim Aydın ve Atay Uslu, belediyeyi ziyaretlerinin ardından yeni binasında hizmet vermeye başlayan Elmalı Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Aydın Ak Parti Antalya Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title