Haberler

Ak Partili Vekil Vatandaşın Sıkıntılarını Dinledi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ’halk günü’ etkinliği kapsamında Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'halk günü' etkinliği kapsamında Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

AK Parti İnegöl İlçe Binası'nda düzenlenen halk gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte vatandaşların sıkıntılarını ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür etti. AK Parti'nin halkın hizmetine yönelik bir hareket olduğunu ifade eden Şahin, "Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte burada hemşehrililerimizi dinliyoruz. Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. AK Parti dinleyen, anlamaya çalışan ve çözmeye çalışan bir parti. Tamamen bir halk hareketi. Halkın hizmetine yönelik bir hareket" dedi.

İnegöl'ün sıkıntılarını çözmek için çalıştıklarını belirten Şahin, "Önerileri olanlar var. Biz hepsini dinliyoruz. Bunlarla ilgili muhakkak geri dönüşünü yapacağız. Ankara ile işi olanlar var. Bunları da ben ve danışman arkadaşımla tetkik edeceğiz. Kendilerine mutlaka dönüş yapacağız. Özellikle bu yaz döneminde yapılandırma teklifini verdiğimizden bu yana çok yoğunduk. Parlamento çalışmaları çok yoğundu. İnşallah bundan sonra bize diğer ilçelerimizden de bu yönde talepler gelecektir" diye konuştu.

İmamevi sıkıntısı konusunda gelen talep üzerine, Şahin, imamevi olmayan köylere yönelik bir proje hazırlayarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye sunacağını ifade ederek, "Dömez Köyü'nde uzun süreden beri imameviyle ilgili bir sıkıntı vardı. Vatandaşımız bana bu konuyu söyledi. İl Genel Meclisi üyeliğim zamanında o imamevinde iyileştirmeler yapmıştık. Ama insanların yaşam kalitesi ve konforu çok yükseldi. Beklentiler yükseldi. Bunları da karşılamak gerekir. Onu anlatırken, bununla ilgili bir proje ortaya çıktı. Bu projeyi Büyükşehir Belediye Başkanımıza sunacağım. Bununla ilgili proje altyapısını oluşturacağım. İmamevi olmayan köylerde prefabrik, 80-90 metrekare, çok düşük maliyetle evler yapabiliriz. Nihayetinde bir köyde bir imamın mutlaka bulunması gerekiyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin şahin ak parti inegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title