Haberler

Ak Partili Vekil İftarda Müjdeler Verdi

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Selendi'de katıldığı iftarda, taşeron firmalarda çalışan kamu işçileri için müjdeler verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Selendi'de katıldığı iftarda, taşeron firmalarda çalışan kamu işçileri için müjdeler verdi. Aydemir, "Muhtarlarımızın durumunu iyileştirdik, sırada taşeronda çalışan işçilerimiz var" dedi.

Nazmi Gürcan parkında verilen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, Ak Parti Selendi İlçe Başkanı Muhammet Akcan ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Vekil Aydemir iftarda yaptığı konuşmada, "İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluşa vesile olan Ramazan ayında toplum olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı ortaya koymalıyız. Selendili hemşerilerimizin şimdiden Ramazan Bayramını kutlarım" dedi.

SIRA TAŞERON İŞÇİLERDE

Mecliste yoğun bir dönem geçirdiklerini, torba kanunu çıkardıklarını ifade eden Aydemir, "Torba yasasında milletin menfaatlerine çok uyan, yaşam standartlarını rahatlatan, insan hak ve hürriyetlerini genişleten maddeler var. Darbelerin önünü açan 35. Maddeyi kaldırdık. Muhtarlarımızın özlük haklarıyla ilgili düzenlemeler yaptık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız'ın yasaya ek olarak getirdiği maddeler vardı. Çıkan bu yasalar sayesinde şehit yakınlarına ve gazilere yönelik çok önemli düzenlemeler getirdik. Sırada sözleşmeli personelin kadroya geçişi var. Onları taşerondan da kurtaracağız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Aydemir Ak Parti Selendi Yerel Haberler

title