Haberler

Ak Partili Vekil Başkan Badem'i Bir Tepsi Börekle Tebrik Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e bir tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem'e bir tebrik ziyaretinde bulundu.

Seçimler sırasında İzmir'in tüm ilçelerinde olduğu gibi Ödemiş'teki çalışmalara katılarak destek veren Milletvekili Rıfat Sait, Ödemiş'teki zaferin kazanılmasında Mahmut Badem isminin öneminin büyük olduğunu vurguladı.

Ziyarete, özel yapılmış bir tepsi ev böreği ile gelen Milletvekili Rıfat Sait; "Göçmenlerin örf ve adetlerinde kutlama ziyaretlerine börekle gidilir. Biz de bu geleneğimizi devam ettiriyoruz" dedi.

14 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Belediyesi Meclis üyelerinden H.Özlem Katırcı, İpek Yılmaz ve Yasemin Bezmez de bulundu. Başkan Mahmut Badem, Milletvekili Rıfat Sait'e teşekkür ederek; "Partimizin ve milletvekillerimizin desteği ile Ödemiş için çok önemli projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Milletvekili Sait; "AK Parti ilçe örgütü, meclis üyeleri ve partililerin büyük gayret gösterdiği seçim yarışında Ödemişlilerin Mahmut Badem'e olan güvenini, sevgisini çok iyi gözlemlemiştik. Halkımız bizi yanıltmadı. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Mahmut Badem başkanımızın ve ekibinin halkımızın bu güvenine layık olmaya çalışarak, Ödemiş için önemli projeleri gerçekleştireceğine inanıyorum. Ödemiş, partimizin medari iftarı olmuştur. Bizler bu kazanılmış zaferin devam ettirilmesi için daha çok çalışarak, desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title