Haberler

AK Partili Vekil Adayını Sokak Ortasında Darp Ettiler

Güncelleme:

AK Parti Ankara 12. sıra Milletvekili Adayı Fahri Usta, seçim çalışması yaptığı Dikmen'de Halkevleri üyeleri tarafından saldırıya uğradı.

Dikmen'de esnaf ziyareti yapan Ak Parti Ankara 12. sıra Milletvekili Adayı Fahri Usta ve yanındakiler, 15 kişilik bir grubun taşlı ve yumruklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili konuşan Fahri Usta şunları söyledi:

"SALDIRIYA UĞRADIK, DARP EDİLDİK"

"Dikmen'in Sinan ve İlker Caddelerindeki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Sağolsunlar esnaf kardeşlerimiz bizi hoşgörüyle karşıladılar. Biz esnaflarımızla kardeşlik ve birlik vurgusunu ön plana çıkaran sohbetler ederken, Halkevleri adlı bir grubun saldırısına uğradık. Onların bu tutumuna karşın yanımızdaki Çankaya İlçe Teşkilatı'na bağlı üyelerimiz ve arkadaşlarımız sağduyulu davranmasına rağmen şahsımın bizzat sakinleştirme çalışmasına rağmen darp edildik.

Kendini bilmez ve kime hizmet ettiklerini bile bilmeyen bu kardeşlerime üzülüyoruz. Yanımızdaki hanımefendi kardeşlerimiz dahil ki, onlara yapılan saldırıda bile biz sadece ayırıcı olduk. Hiçbir şekilde o gruba sert bir müdahale de bulunmadık."

"HİÇBİR ÇAPULCU, BİZ İNANAN KÜRTLERİ SAVUNMA HAKKINA SAHİP DEĞİL"

Kürt kökenli olduğunu ve burada bu grubu birilerinin yönlendirdiğini belirten Usta, "Milli ve manevi değerlerine sahip ülkemi ve bayrağını seven, hakkın haklının olması mücadelesini veren bir Türk vatandaşıyım. Hiçbir çapulcu biz inanan Kürtleri savunma hakkına sahip değildir. Biz Kürtler Türkiye Cumhuriyet'inde tüm haklara sahip devletini savunan bir milletiz. Bu olay da bu saldırganların başı kim o önemli, bu grubu birileri dolaylı bir şekilde yönlendirmiş, burada aynı grup vekil adayı arkadaşımız Hasan Albayrak'a da saldırmış yani bunlar Ankara'da terör saldırısında ölen vatandaşlarımız için değil, kendi siyasi partilerinin rantları için böyle bir saldırıya başvurdu. Tabi ki bu olaylar ile karşılaşacağız. Ama hiç bir güç bizleri bir santim geri adım attırmaz. Hepimizde kefen bilinci mevcut" ifadelerini kullandı.

Olayda 5 Ak Partili üyenin darp edildiği öğrenildi. Fahri Usta, saldırganlar ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Dikmen Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (104)

AKP ÜLKEYİ BÖLDÜ:

GÜN GELECEK AKP LİLER KORUMASIZ SOKAĞA BİLE ÇIKAMAYACAKLAR. . ÇÜNKÜ TOPLUMU ÖYLE BÖLDÜLER Kİ CUMHURİYET TARİHİNDE HİÇ BİR ZAMAN BU HALK BÖYLE BÖLÜNMEMİŞTİ. . . AKP KİN VE NEFRET EKTİ. . . DÜŞMANLIĞI KÖRÜKLEDİ. . . . KONYADA SAYGI DURUŞU BİLE ISLIKLANIYORSA SEBEBİ AKP DİR. . . TOPLUMA KİNİ VE NEFRETİ AŞILADI. .

24
82
yanıtYanıtla
10:

bunün. sorumlusu. sayin. cumhur. başkanidır. ülkeyi. karpuz. gibi. büldü. yazıklar. olsun. ne. istedide. bu. milet. vermedi

21
82
yanıtYanıtla
delifişek:

gun geçtikçe zıvanadan çıkıyorlar dun uğrdündar mujdat gezen nuri öztürk seyir ettim bu adamlar çoçuklaşmanında ötesine geçmişler sadece üzüldüm acınası durumlarına

69
9
yanıtYanıtla
Kürdüm:

Hdplileri darp etselerdi hemen fasistler baris guvercinlerini darp etti dersiniz riyakarlar.. ille ak parti inadina ak parti

49
28
yanıtYanıtla
urfa:

HDP canlı bombayı kendisi yapıyor.barajı geçmek için.bir müslüman HDP ye oy veremez.HDP ye verilen her oy şeytanın işine gelir

31
41
yanıtYanıtla
burak:

AKP ülkeyi böldü!

36
36
yanıtYanıtla
MollaMobil-IOS:

AKP olmazsaydi Türkiye bitmisti siz neyin hesabını yapıyorsunuz hizmet huzur ve istikrar icin oylar AKP ye

30
35
yanıtYanıtla
34:

İhanetin bedelini ödüyorsun satılmış.

19
39
yanıtYanıtla
vartoMobil-ANDROID:

boynuna ip baglayin gezdirin sokak ortadinda akp deyilmi

14
42
yanıtYanıtla
...:

kesın buda akp nın oyunudur!!

20
34
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title