Haberler

AK Partili ve CHP'li Vekiller Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Güncelleme:

HSYK düzenlemesinin görüşüldüğü Genel Kurul'da çıkan kavga sonucunda, CHP'li Ali İhsan Köktürk hastaneye kaldırıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısında değişikliğin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu'nda AK Partili milletvekilleri ile CHP'li milletvekilleri yumruk yumruğa kavga etti. Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün burnunun kırıldığı ve müşahide altına alındığı bildirildi.

KANLI KAVGA

TBMM'de müzakereleri devam eden HSYK Yasa Teklifi görüşmelerinde Genel Kurul salonu milletvekillerinin kanlı kavgasına sahne oldu.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI 

HSYK Yasa Teklifi görüşmelerinde söz alarak kürsüye çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, yolsuzluklar üzerinden hükümeti eleştirdi. Süresi dolmasına rağmen kürsüden inmeyen Tezcan'a Meclis Başkanvekili Sadık Yakut uyarıda bulundu. Uyarılara rağmen kürsüden inmeyen Bülent Tezcan'ın bulunduğu yere giden AK Partili milletvekilleri Tezcan ile tartıştı. Tartışmaya CHP'li milletvekillerinin de katılmasıyla ortalık bir anda karıştı.

YUMRUKLAR TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Birbirlerine yumruk ve tekme atan milletvekillerinden bazıları yere düşerken, kavga Bakanlar Kurulu üyelerinin oturduğu sıralara kadar gitti. Yaşanan arbedede Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, kavga eden milletvekillerinin arasında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün kavga esnada burnunun kanadığı görüldü. Burnu kanayan Köktürk'ün burnundan akan kanı diğer milletvekilleri bir mendil ile tampon yaparak durdurmaya çalıştı. Kavganın sonunda ise CHP sıralarından Melda Onur'un "Hırsız var" diye bağırmasına tepki gösteren ve Onur'un üzerine yürüyen Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'i AK Partili diğer milletvekilleri sakinleştirdi.

CHP'Lİ VEKİL HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kavganın ardından Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, grup başkanvekillerini odasına çağırdı. Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün burnunun kırıldığı ve müşahide altına alındığı bildirildi.
 

"AYIPTIR YAHU EŞKIYA MISINIZ SİZ"

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise şöyle konuştu: "3 milletvekilimiz meclise yakın hastanelerde. Parlamentoda maalesef kan akmıştır. Bir kere bu gelişme ile ilgili bir işlem yapmadan, hiçbir yaşanmamış gibi 523 sıra sayılı kanuna devam etme ısrarınızı anlamış değilim. Bu gergin ortamda buna bu şekilde devam etmek yeni olaylara yol açmaya imkan verebilir. O kürsü Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin kürsüsü değil, o kürsü Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, BDP'nin değil, o kürsü milletin kürsüsüdür. Kürsüde fazla kalmak bir pasif direniş diye algılanmalıdır. Meclis'te idari amirler vardır. Buna bir daha tevessül etmeyeceğinizi umuyorum. Bu idare amirlerinin işidir. Buna bir daha tevessül ederseniz daha farklı şeyler olabilir. Ayıptır yahu eşkıya mısınız siz. Bundan dolayı tetkik yapmanız lazım. Sayın Başkan sizi sağduyuya davet ediyorum, tarafsızlığa davet ediyorum. Bir milletvekilinde kan var bu size dokunmuyor mu? Milletvekilimizin burnu kırılmış. Gümrükten mal mı kaçırıyoruz sayın başkan, bu kadar aceleydi de geçen hafta bu kanunu niye geri çektiniz. Bakanları, iktidar partisini ve Sayın Başkan'ı sağduyuya davet ediyorum."


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (209)

sevdasevgiyehasretben@hotmail.com:

Buda bir hükümeti yıkma girişimi maksat belki ordu bu durumu görürde darbe yapar....Ama geçti o günler her tuzağınız boşa çıkacak chp işte böyle ağzınızın payını alacaksınız Adam olun iş yapın ....inadına akp

32
39
yanıtYanıtla
halktan....serseriyim_66@hotmail.com:

başınızı yesin akp sizi gidi yobazlar.....

yanıt0
yanıt0
..*.*Ş*............@hotmail.com:

OZAMAN SOKAK ORTASINDA BENDE AKPLI BIRINI DOVEYIM HATTA TURBANLILARA SALDIRAYIM..OLURMU ...DENSIZ SEVDA CAHIL SEVDA AKP SANA KOSUN INSALLH TATINA DOYAMAZSIN INSALLH

yanıt0
yanıt0
sevdasevgiyehasretben@hotmail.com:

oyum akpye

20
47
yanıtYanıtla
İSYAN EDEN VATANDAŞmustafaengin48@hotmail.com:

BİZE NE SENİN OYUNDAN.SEN ASLINDA OYUNU AKP YE DEĞİL,YOLSUZUĞA,HIRSIZLIĞA VE EN ÖNEMLİSİ ,KARANLIK YARINLARA VERİYORSUN...

yanıt0
yanıt0
isotiturker@msn.com:

seni tanıdım.. sen agzına ampul sokan teyzesin :))

yanıt0
yanıt0
hizmette@45gf.er:

ellerine sağlık, chp yi komple idam etmek gerekir...vatana hizmettir.

15
47
yanıtYanıtla
HASANhasansa_1999@hotmail.com:

BİR GÜN SIRA SANA BANA GELDİĞİ ZAMAN NE OLACAK.BU ÜLKEDEN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ OLAN GARİBAN VATANDAŞA OLUYOR.ASGARİ ÜÇRETLE 2 ÇOCUK OKUTMAYA ÇALIŞAN BEN VE GİBİLER ÜLKE REFAH SEVİYESİ YÜKSELSİN DİYE BEKLERKEN GELEN EDEPSİZ GİDEN EDEPSİZ ARKADAŞ BU ÜLKEYİ DEDELERİMİZ KAZMAYLA SAVUNMUŞ ÜÇ BEŞ NE OLDUĞU BELİRSİZ İNSANLARIN ELİNE BIRAKMAYIP AKILLI HAREKET EDİN BİR GÜN LİBYA IRAK MISIR VE SÜRİYE GİBİ OLURSAK HİÇ SASIRMA İÇTE O ZAMAN BENİ KİM KURTARACAK DİYE DÜŞÜNME

yanıt0
yanıt0
fatih fftozlufatih@windowslive.com:

Arkadaş bu chp nin millet vekilleri dayak yemek için mi geliyor, yasa yapmak için mi ? İşi gücü Kavga chp nin ?

17
40
yanıtYanıtla
İSYAN EDEN VATANDAŞmustafaengin48@hotmail.com:

PEKİ YA AKP Lİ VEKİLLER,EŞKİYALIK MI YAPMAYA GELİYORLAR,YOKSA KAVGA YAPMAYAMI ,YAZIKLAR OLSUN HEPSİNE...

yanıt0
yanıt0
Tüm 209 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title