Haberler

Ak Partili Üyelerden Erdoğan'a Seçim Bağışı

AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bağış kampanyasını bugün başlattı.

AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bağış kampanyasını bugün başlattı.

Kampanya sebebiyle AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Regaip Topuz, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Barış ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Karahallı Ziraat Bankası önünde parti üyeleriyle biraraya geldi. AK Partili yöneticiler ve partili gençler, seçim kampanyası için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ait banka hesabına bağışta bulundular. AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Regaip Topuz yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere; bu seçimlerde kampanya harcamaları, halkın bağışlarıyla finanse edilecektir. Bu nedenle her cumhurbaşkanı adayının açmış olduğu bağış hesapları mevcuttur. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu amaçla açılan bağış hesabı mevcuttur. Hesaba yapılacak bağış miktarı 1 TL ile 9 bin 82 TL arasında olabilir." dedi. Yapılacak bağışın miktarı kadar, bağışta bulunan kişi sayısının da çok önemli olduğuna dikkat çeken Topuz, "Çünkü bağışçı sayısının fazla olması bir anlamda seçimin sonuçlarının da erken ilan edilmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle herkesin az veya çok demeden, gücü nispetinde bu kampanyaya destek vermesi çok önemlidir." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Zafer Barış Köprübaşı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title