Haberler

Ak Partili Turhan Oyunu Kullandı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, bir zamanlar İzmir'de öğrenim gördüğü okulda oyunu kullandı. Okuduğu okulda oy kullandığı için çok mutlu olduğunu belirten Turhan, "Umarım özellikle İzmir milletvekili listeleri İzmirlilerden oluşur" dedi.

AK Parti İzmir 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Borsa İstanbul eski Başkanı İbrahim Turhan, oyunu bir zamanlar sıralarında öğrenim gördüğü Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunda kullandı. Eşi Fatma Hanımla birlikte oyunu 1330 no'lu sandıkta kullanan Turhan, "Ne mutlu ki Türkiye'de iktidar, sandıkta belirleniyor. Millet sandıkta karar veriyor. Allah'a şükür son 60 yıldır serbest seçim yapmaya alışmış olduğumuz için kıymetini bilemiyoruz ama bu çok büyük bir erdem ve fazilettir" dedi.

Seçim için milletin gösterdiği sağduyudan dolayı memnun olduğunu belirten Turhan, "İktidarın sokaklarda değil, sermaye gruplarının masalarında değil, medya baronlarının odalarında değil, paralel yapıların gizli karanlık yuvalarında değil seçim sandığında belirlendiği ortamı hazırlayan herkesi, rahmetli Menderes'ten başlayarak bugüne kadar emeği geçen herkesi minnetle anıyorum" diye konuştu.

Milletin her zaman olduğu gibi yine doğru kararı vereceğine inandığını anlatan Turhan, "Biz milletimizin kararına ve takdirine hiçbir zaman itiraz etmedik ve bunu tartışma konusu yapmadık. Millet içeride kararı verecek. Milletin verdiği karar hepimizin başının tacıdır" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin ülke ve bölge tesis edilecek istikrar açısından önemli olduğuna vurgu yapan İbrahim Turhan, "Türkiye'nin 21. yüzyılın büyük ülkesi olmaya, yeni Türkiye'yi inşa etmeye güvenli bir şekilde ilerleyeceği bir sonuç çıkacağına inanıyorum. İzmirli artık tartışma değil hizmet istiyor. Biz bunun için üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.

Bir dönem ikamet ettiği semtte oy kullanmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Turhan, "Bahçesinde oynadığınız, sıralarında okuduğunuz okulda oy kullanmak büyük bir mutluluk. Bu bakımdan ben tüm siyasi partilerin listelerin belli yerlerinde oralarda yaşamış, o yerin sorunlarını bilen insanlara yer vermeleri gerektiğine inanıyorum. Umarım özellikle İzmir milletvekili listeleri İzmirlilerden oluşur" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Turhan Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title