Haberler

Ak Partili Turgut; 'Teşkilatlarımızın Emrindeyim'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 25. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 25. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Kendisini Aydın sevdalısı olarak tanıtan Hüseyin Turgut, "Aydın'da doğmuş, büyümüz biri olarak inandığımız bu kutlu davada hizmet etmeye alışmış ve bu kültürü benimsemiş bir kardeşiniz olarak istişarelerle ve meşveret ile yola çıktık. Hizmet etmekten başka bir derdimiz, niyetimiz yok. Teşkilatlarımızın emrindeyim" dedi.

Didim, Germencik ve Efeler AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Hüseyin Turgut, teşkilat ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, siyasetin; medeni ve medenileştirici bir güç olduğunu dikkat çekti. Siyasette değişim ve yenilenme siyasal süreçlerin olağan sonuçlarından birisi olduğunu dile getiren Turgut, "Bu bir bayrak yarışıdır, enerji işidir, tutku ve gönül işidir vizyon ve ekip işidir. Aydın'da siyasetin yönünü ve yapısını teşkilatlarımızın ve seçmenin talep ve beklentileri belirleyecektir. Teşkilatlarımız AK Partiyi yerelde de iktidar yarışına hazırlayacak yeni, dinamik, sürükleyici, samimi ve ulaşılabilir bir milletvekili profili istiyor. 'Yüreğini ortaya koyan, nerde durduğuna nereye bakacağına dair net tutumlar ortaya koyan bir anlayış gelişmeli' diyor teşkilatlarımız. Pratik akılla değil bilimsel akılla yol alan bir siyasal kültürü Ak Parti teşkilatları Aydın'da şiddetle arzuluyor. Çünkü siyaset hayata doğrudan ve sürekli bir katılım yoluyla bireyin kişisel ahlaki ve entellektüel gelişimini artırır, artırmalıdır" dedi.

'TEMSİL MAKAMLARI HİZMET VE MESULİYET YERİDİR'

Talip oldukları görevin siyasetçisi olamadıklarını bu süreçte bu aktörlerin gösterdiğine değinen Hüseyin Turgut, "Siyasette iyi demek başarılı demektir; başarılı demek faydalı demektir; faydalı ise toplumun mevcut potansiyelini bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyabilmektir. Bu anlamda yenilenme ve değişim olmazsa bu iş olmaz. Bir türlü içimizden sokaktaki insana dokunabilen sokulabilen bir aktör çıkartamıyoruz. Temsil makamları, depdebe ve tantana yeri değil, hizmet ve mesuliyet yeridir. Bir adam gelsin, sürüklesin gitsinle olmaz. Projeler üreten iyi bir mutfak ekinine ihtiyaç var. Takım oyununu oynamayı bilen siyasi aktörlere ihtiyacımız var"

'DOĞUM YAKIN'

"Her makam bir imtihandır. Aydın'ımızı bu anlayışla mecliste temsil ederek birlikte yaşama kültürümüze hizmet etmeye niyet ettik. Allah niyetimizi halis ve mübarek eylesin. Bize dua edin. Bu niyet zor bir niyet, bu niyet içerisinde gayret lazım, samimiyet lazım, takım oyununu iyi bilmek, hiçbirimiz hepimiz kadar etkili değiliz anlayışı ile hareket edebilmek lazım. 2002 yılından bu yana Aydın AK Parti siyasetinde çoğu zaman etkisiz ve seçmenin ilgisini çekmekten uzak bir siyasi organizasyon vardı. insan yetiştiren değil, yetişmiş adamını hoyratça harcayan talan eden makyevelist bir anlayış vardı. Artık topluma ışık ve heyecan verecek bir aktör çıkmalı. Teşkilatlarıyla, sivil toplum kurumlarıyla, bürokrasisiyle, meclisiyle, sosyal rakip taraf olmaktan çıkmış paydaş olmuş ekip takım olmuş bir siyasal iklim tesis edilmeli. Akordsuzluklar harmoniye dönüşmeli, çatışmalar uzlaşmaya evrilmeli. Sancılı bir süreç var, doğum yakın hem de çok yakın" şeklinde konuştu.

'BEN HİZMET AŞIĞIYIM'

Konuşmasını teşkilatlardan destek isteyerek sonlandıran Turgut, "Teşkilatlarımızdan, sizlerden bu doğuma yardımcı olmanızı istiyorum. Siyasetten bir şey bekliyorum. O da Aydın'a ve ülkeme hizmet etmek. Ben hizmet aşığıyım, Allah hakka hayra hizmet etmeyi nasip eylesin. Partim ve teşkilatlarımın emrinde bir neferim. Şu ana kadar gezdiğim 17 ilçede de teşkilatlarımızdan birtek şey istedim oda temayülde oylarınızı umuda ve özgüvene vermeleri. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet için teşkilatlarımızın emrindeyim" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Turgut Ak Parti Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title