Haberler

Ak Partili Turan: "Parçalı Bulutlu Siyasi Tablo Bu Memleketin İşine Gelmiyor"

AK Parti 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Turan, Küçükçekmece’de hemşehrileriyle bir araya geldi.

AK Parti 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Turan, Küçükçekmece'de hemşehrileriyle bir araya geldi. AK Partili Turan, "Parçalı bulutlu siyasi tablo bu memleketin işine gelmiyor" dedi.

AK Parti 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Turan, dün akşam Küçükçekmece'de bulunan Giresun Tirebolu Eymür Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. AK Partili Hasan Turan, hemşehrilerinin her gittiği yerde heyecanla kendisini beklediğini belirterek, " İstanbul'da resmi rakamlara göre 500 bin Giresunlu var. Buna rağmen, iki parti seçilecek bir yerden aday koymamış. AK Parti ise 12. sıradan, seçilecek bir yerden sizin federasyon başkanınızı aday gösterdi. Giresunlular kendilerinden birine nasıl sahip çıktıklarını bütün ihtişamıyla gösterirlerse, bu o toplumun takdir görmesi ile ilgili önemli bir fotoğraf olacaktır" dedi.

Hasan Turan, 7 Haziran seçimlerini de değinerek, "7 Haziran'dan sonra dört ay geçti. Dört aylık fotoğraf şu ata sözünü hatırlattı. 'Bir musibet bin nasihatten iyidir' 18 Milletvekili'nden dolayı tek başına iktidar olamadık. Koalisyon tartışmalarından dört ayımız gitti. Siyasal istikrar olmayınca ekonomik istikrar bozuluyor. Ekonomik istikrar bozulunca toplumsal istikrar da bozuluyor. Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz. Bu gemi su alırsa ne olacak, hep beraber boğulacağız. O yüzden parçalı bulutlu bir siyasi tablo bu memleketin işine gelmiyor. Mutlaka güçlü bir iktidar gerekiyor. Millet ve iktidar güçlü olması lazım. Türkiye Cumhuriyeti güçlü olursa 78 milyon güçlü olur. Bu topraklar güçlü olursa Doğu Türkistan, Bağdat, Şam, Bosna güçlü olur" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Küçükçekmece Hasan Turan İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title