Haberler

Ak Partili Turan Memleketi Lapseki'de İftar Yemeğine Katıldı

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, memleketi Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde iftar yemeğine katıldı. Turan, iftarını Roman vatandaşlarının bulunduğu masada açtı.

Lapseki Belediyesi tarafından sahil boyundaki İskele Camisi önünde verilen iftar yemeğinde Milletvekili Bülent Turan'a AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Partili Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin eşlik etti. Milletvekili Turan, beraberindekilerle iftar öncesinde masaları gezip, Lapsekililer'e ramazan ayının hayırlı geçmesi dileğinde bulundu. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak oturduğu masada iftarına açan Milletvekili Turan, daha sonra yaptığı konuşmada, "Öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin. Hepinize sağlık, sıhhat afiyet içeresinde bayrama ermeyi nasip etsin. Ramazan ayının ilk günlerinde kendi hemşehrilerimizle birlikte olmak istedik. İftar programlarımıza kendi memleketimizden başlamak istedik. Tüm masaları dolaştım yaşlı, genç hep birlikte ilçenin her kesimi burada. Zengini fakiri hep birlikte Allah'a hamd olsun bu bereketi birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının en güzel tarafı bu birlik beraberliği yaşamak yoksa otellerde, evlerde kendi başına yemek o kadar keyifli değil. Ama Lapseki sahilinde bu güzel sofrada aynı çorbaya kaşık sallamak, hep birlikte bir ekmeği paylaşmak bence tüm Türkiye'ye örnek bir davranış diye düşünüyorum. Bu ülkenin her köşesinde doğusunda batısında bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bu. Derdimiz bu bundan öte bir şey değil" dedi.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin sonunda Milletvetkili Turan'a Lapseki'de el sanatları ile uğraşan Mehmet Tunç, kendisinin yaptığı tamamen el yapımı olan Allah'ın 99 isminin yer aldığı üç boyutlu Esma-ül Hüsna hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title