Haberler

Ak Partili Tunç: Oy İstemek, Kız İstemekten Kolay

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Gökhan Bildik'e kız istedi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Gökhan Bildik'e kız istedi. Tunç, olumlu yanıt alınca çiftin söz yüzüklerini taktıktan sonra, "Oy istemek, kız istemekten kolay" dedi.

Bardın'dan 1'inci sıra milletvekili adayı Yılmaz Tunç, 2'nci sıra milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, İl Başkanı Hüseyin Manav ve parti yöneticileriyle Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Gökhan Bildik'e kız istemek için Karaköy Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki Rüstem Ceylan'ın evine gitti. Tunç, bir süre sohbet ettiği emekli Ceylan'a Allah'ın emrini okuyarak 24 yaşındaki Bildik'e kızı aynı yaştaki Canan'ı istedi. Ceylan, hayırlı olsun temennisiyle kızını verdi. Tunç, çiftin söz yüzüklerini takarak kurdeleyi kesti. Milletvekili Yılmaz Tunç, şöyle dedi:

"Bu seçim çalışmaları sırasında parti gençlik kollarında görev yapan Gökhan kardeşimiz hayırlı bir işi için buradayız. Allah'ın emri Peygamberin kavliyle Canan kızımızı istedik. 13 yılda yaptığımız hizmetler nedeniyle halkımızdan oy istemek çok zor olmuyor ama kız istemek biraz da hassas bir konu o nedenle kız istemede biraz daha zorlandık." - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title