Haberler

Ak Partili Tunç Mazbatasını Aldı

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşegül Öselmiş'ten mazbatasını aldı.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşegül Öselmiş'ten mazbatasını aldı.

1 Kasım seçimlerinde Bartın'da AK Parti'den milletvekili seçilen Yılmaz Tunç, mazbatasını aldıktan sonra partililerin tebriklerini kabul etti. Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Yılmaz Tunç, milletin istikrar ve huzur için, ülke üzerinde oynanan oyunları bozmak için AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. Tunç, şöyle konuştu:

"Bize oy verenin de vermeyenin de mutlu olduğu bir seçim tablosu yaşadık. Türkiye'nin istikrarından herkes istifade edecek. Önümüzdeki 4 yıl Bartın için altın bir dönem olacak inşallah. Bugüne kadar iktidarımızın Bartın'a kazandırdığı çok sayıda eser var. Bunlara yenileri de eklenecektir. Önümüzdeki 4 yılda Bartın en parlak dönemini yaşayacak ve çok büyük eserler kazanacak. Önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Bartın'ı en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Avukat Yılmaz Tunç, yeni kurulacak hükümette kendisine Adalet Bakanlığı görevi verilmesi yönünde beklentiler olduğunun hatırlatılması üzerine, "1 Kasım seçimlerinin ardından Meclis'te 317 milletvekilimiz var. Milletimizin güvenine layık olabilmek için bize hangi görev verilirse biz o görevi yaparız" dedi. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title