Haberler

Ak Partili Temel Karadeniz, Küçükçekmece'nin Sokaklarını Fethetti

Küçükçekmece’nin sokaklarında binlerce partiliyle beraber mehter katımı eşliğinde yürüyen AK Partili Temel Karadeniz, vatandaşları selamladı.

Küçükçekmece'nin sokaklarında binlerce partiliyle beraber mehter katımı eşliğinde yürüyen AK Partili Temel Karadeniz, vatandaşları selamladı. AK Parti iktidarından önce Küçükçekmece'nin bulunduğu durumu anlatan Karadeniz, nasıl bir değişim geçirdiklerinin farkında olduklarını söyledi.

Seçim çalışmaların sürdüren AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, sahaya indi. Binlerce AK Partili ile birlikte Küçükçekmece Sokakları'nda yürüyen Temel Karadeniz, vatandaşlara karanfil dağıttı. Mehter takımının da eşlik ettiği yürüyüşte vatandaşlar, Temel Karadeniz'e sevgi gösterisinde bulundu.

Yürüyüşün ardından Seçim otobüsü üzerinde binlerce vatandaşa seslenen Temel Karadeniz, AK Parti iktidarından önce Küçükçekmece'nin bulunduğu durumu anlattı.

Küçükçekmece'nin geçirdiği değişimin farkında olduklarını söyleyen AK Partili Temel Karadeniz, "AK Parti'nin belediyecilik anlayışında Küçükçekmece'ye kazandırdıklarına bakıyoruz. Sizlerle beraber 10 yıl önce AK Parti belediyecilik vizyonuna Küçükçekmece'de başladığımızda caddelerin nasıl göle çevrildiğini, nasıl göl olduğunu unutmadık. Küçükçekmece'de, değişimin farkındayız. Bu değişimin, gelişin devam etmesi için yine Küçükçekmece'de AK Parti diyoruz, bir daha, bir daha, bir daha AK Parti diyoruz" şeklinde konuştu.

10 yıl içinde Küçükçekmece'nin geçirdiği değişimi anlatan Temel Karadeniz, " Değerli, kardeşlerim 10 yıl önce iktidar olmadan Küçükçekmece'de nelerin olmadığını ve bu 10 yıl sonra Küçükçekmece'yi nelerle tanıştırdığını bir hatırlayalım. 10 yıl önce iktidar olmadan önce Küçükçekmece'de Halkalı Meydanı'nda 14 yıl boyunca Mehmet Akif Hastanesi'nin nasıl iskelet halinde kaldığını unutmadık. İktidar olduğumuzda başta Mehmet Akif Hastanesi'nin olmak üzere hızlı bir şekilde tamamladık. Arenamega hizmetinizde. Böyle bir salonu şuana kadar İstanbul görmedi" diye konuştu.

Havai fişek gösterisiyle konuşmasını tamamlayan AK Partili Temel Karadeniz, sloganlar eşliğinde uğurlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Temel Karadeniz Küçükçekmece İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title