Haberler

Ak Partili Tekten: Merhum Türkeş ve Yazıcıoğlu Yaşıyor Olsalardı, AK Parti ile Koalisyon...

Ak Parti Kayseri milletvekili Kemal Tekden, " Merhum Alpaslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu yaşıyor olsalardı, AK Parti ile şimdi koalisyon kurmuşlardı?

Ak Parti Kayseri milletvekili Kemal Tekden, " Merhum Alpaslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu yaşıyor olsalardı, AK Parti ile şimdi koalisyon kurmuşlardı?? dedi

Kısa süren milletvekilliği dönemine ait medya mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Kemal Tekden, " Bu ülkeyi sevenleri, ülkenin huzura kavuşmasını isteyenleri, milliyetçileri, ülkücüleri ve vatanseverleri bu seçimde Ak Partiye oy vermeye, AK Parti safları altında bulunmaya çağırıyorum. Merhum Alpaslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu yaşıyor olsalardı, AK Parti ile şimdi koalisyon kurmuşlardı. Çünkü onlar devletin selametini düşünen insanlardı. Uzlaşmacı insanlardı " diye konuştu.

Ak Parti Kayseri milletvekili Kemal Tekden, ideallerini gerçekleştirmek ve ülkeye hizmet etmek açısından da bu dönem yeniden milletvekilliği için başvurusunu yapacağını sözlerine ekledi. Ünlü Diriliş dizisinin yapımcısı operatör Doktor, KBB mütehassısı Kemal Tekden, medya mensuplarıyla söyleşisi sırasında dizinin bu ay başlayacak ikinci bölümünde Mogolların Anadolu'yu istilasının işleneceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Kemal Tekden Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title